Decizie şoc! Renumitul antrenor Mircea Podoba renunţă să mai facă “reclamă oraşului Carei”

• publicat la: 3 April 2014
Decizie şoc! Renumitul antrenor Mircea Podoba renunţă să mai facă “reclamă oraşului Carei”

Renumitul antrenor Mircea Podoba,cel care a pus Careiul pe harta Federaţiei Nationale de tenis de masă  prin jucătorii de valoare pregătiţi,a decis să  nu mai reprezinte municipiul Carei la competiţii.

Obosit de atâtea  intrigi şi acţiuni subversive la adresa,CULMEA,  sportului careiean care este tenisul  de masă,oripilat de  răutăţile administraţiei locale concretizate prin lipsa de susţinere ,antrenorul Mircea Podoba a decis să  intre într-o Silenzio Stampa şi concomitent să renunţe de acum înainte la orice solicitare de ajutor pentru a participa la vreo competiţie sportivă.

 La ultima întrevedere cu antrenorul  Mircea Podoba de la CE Tapo Carei,acestea şi-a manifestat dorinţa de a fi ignorat în ce priveşte consemnarea rezultatelor obţinute cu elevii săi şi de a renunţa la a mai solicita sprijin din partea conducerii municipiului Carei.

“Vă rog să scrieţi că renunţ la orice solicitare pentru a primi vreun sprijin de la Primăria Carei.Chiar azi am fost la primărie si am retras de acolo cererea de sprijin pentru participarea la competiţia din Austria.Eu nu le mai cer.Dacă ei vor să  dea e bine dar eu nu mai cer nimic.Numai vreau să fac de acum înainte reclamă pentru oraşul CAREI.

La Minister se ştie situaţia mea,se ştie de ce sunt în strare,la fel şi la Federaţia de tenis de masă din România.Acolo sunt cunoscut prin rezultatele mele.Elevii mei joacă acum pentru alte cluburi,care ii doresc şi îi susţin.”   este declaraţia unuia din cei mai bine cotaţi antrenori ai tenisului de masă românesc,careieanul Mircea Podoba.

Apreciat de Federaţie şi de cluburile din ţară,ignorat şi marginalizat la Carei 

Mircea Podoba provine dintr-o familie de sportivi,tatăl său evoluând întâi la Carei la echipele şcolare şi apoi la Minaur Baia Mare. A  fost crescut în respectul pentru sport,pentru adevăratele valori şi aprecierea acestora şi  nu se mai regăseşte acum, în aceasta perioadă când insăşi conducerea localităţii din care provine şi pentru care evoluează la concursuri îi pune piedici şi îl lipseşte de orice susţinere.

Tenisul de masă a  apărut şi s-a dezvoltat în municipiul Carei datorită lui Mircea Podoba.Incepând din anul 1999 acest sport a fost inclus in cadrul Clubului Elevilor Carei.A primit de la consiliul local fosta centrală termică din cartierul Eliberarii .Ca orice fostă centrală termică,a trebuit curăţată si reamenajată.Acum a devenit o adevărată sală de tenis de masă,apreciată chiar de antrenorul federal ,domnul Viorel Filimon la vizita sa din 20 octombrie 2013,cu prilejul desfăşurării Cupei Eliberării.Meritul este al lui Mircea Podoba.

Cu ocazia trecerii sale prin Carei,antrenorul federal Viorel Filimon a apreciat  în mod deosebit “Sportivii din Carei care au jucat bine întotdeauna la cadeți și minicadeți.Datorita lipsei de  sprijin financiar nu pot să facă o echipă mare,de primă ligă  deşi  cei mici sunt  în continuu progres.”

Antrenorul Nicoleta Husar de la ACS Dumbrăviţa,club cu aspiraţii la titlul naţional suprem,afirmă de asemenea că apreciază “ munca depusă de inimosul antrenor Mircea Podobă care indrumă atâţia copii cu potential din acest oraş.Ar fi binevenită o susţinere pentru acest club care are atâţia copii talentati.In timp ar putea fi inscrisă in eşaloanele superioare.Noi,la Dumbrăvita suntem sustinuti de Primărie care  asigură salariile a doi antrenori şi al  fetelor legitimate,sportive de superligă”.

Dan Farcaș,Sergentul major  din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum Salaj, devenit campion mondial la tenis de masa, la Jocurile Mondiale ale pompierilor, afirma la Carei,in 13 iulie 2013,ca „cei din Carei ar merita să aibă o echipă în divizia A de seniori cu acești tineri sportivi crescuți la Carei, dar componenți ai unor diverse echipe din țară.”

Rezultate constante de-a lungul timpului 

Pentru Mircea Podoba vorbesc rezultatele celor de care se ocupă în permanenţă,fără limită de timp sau efort.Dedicat sportului,iniţierii  si formării copiilor,Mircea Podoba trăieşte prin aceşti copii.Din păcate, de cei mai buni trebuie să se despartă înainte de vreme,datorită lipsurilor în care se zbate,aceştia fiind nevoiţi să evolueze pentru alte cluburi.

In perioada 14-16 martie 2014 a  avut loc CUPA FEDERATIEI la Tenis de Masă  pentru copii 8-11 ani şi jun III ( 12 ani ),la Buzău, in scopul selectionarii lotului care va reprezenta România la Campionatul European de minicadeti care va avea loc in luna august in FRANTA. Eleva lui Mircea podoba,sportiva DARI HELGA (elevă la Sc.V.LUCACIU CAREI)  a obtinut locul 1,asigurându-şi  locul in Lotul României .La competitie a participat si Kerestessyi Kitty.

,,E o senzaţie de nedescris să ai două fete care să joace o finală între ele,ambele de la  Carei,dar  care nu-şi pot reprezenta oraşul şi joacă pentru cluburi diferite ” afirma după concurs Mircea Podoba.

,,Am copii la centrul olimpic pe care din păcate nu-i putem menţine în oraş din cauza problemelor financiare şi atunci ca să poată participa la concursuri îi dăm la alte cluburi.De exemplu acum la finala Campionatului de Juniori III pe echipe,Kerestesi Kity a evoluat pentru Targu-Mures obtinand locul 2,iar Helga pentru ExproGaz Medias  locul  1.

Sek Kristof, produs al școlii careiene de tenis de masă,a devenit campion național la individual cadeți (juniori II 14-15 ani) tot in 2013. Sek Kristof a devenit în 2011 elevul LPS „Nicolae Rotaru” CSS Constanţa, alături de un alt tenismen careian, Alin Măran. Ca membru al Tapo Carei, în 2007 a fost campion național cu echipa, alături de Alin Măran și Toth Mark, de mai multe ori pe podium la individual la campionatele naționale, iar în august 2011 s-a clasat pe locul V la Campionatul European de Minicadeţi din  Strasbourg – Franţa.

Elevii antrenaţi de  Mircea Podoaba confirmă prin rezultatele lor valoarea  tinerei şcoli careiene de tenis de masă creată si susţinută de inimosul antrenor.

Sportivul TOTH MARK de la CLUBUL ELEVILOR TAPO CAREI,a inceput antrenamentele la cel mai mare club de tenis de masă din Europa (TTF LIEBHERR OCHSENHAUSEN) din Germania,echivalentul  echipei Barcelona in fotbal.

Sportivul pregătit de Mircea Podoabă a fost in vizorul lotului de cadeţi a României,multiplu vicecampion naţional de dublu,calificat de mai multe ori la România Top 12.Acesta a participat  în vara anului 2011  la o probă de joc la Ochsenhausen,unde a fost admis de titratul antrenor ANDREAS KIENLE.

Pe parcursul a 20 de ani de antrenorat,Mircea Podoabă a pregătit şi transferat următorii jucători:LUPSA IOANA  la Eternit  Oradea (div. B seniori);PINK MARK -Centrul Olimpic Bistriţa,CSM Arad,BVSC Budapesta,CSS Slatina;GRAD ANCA –CSM Arad; RUS ANDREI -CSM Cluj; SEK KRISTOF si MARAN ALIN -CSS Constanţa; BALAJ ROBERT -CSM Cluj;HEINRICH KEVIN –CSS Tg. Secuiesc;  KERESZTESI KITTI –LPS Tg. Mureş; MOLNAR GERGO – Cegled Ungaria

 Pentru unii mereu DA,pentru Mircea Podoba BA

Elevii antrenaţi de Mircea Podoba sunt obligaţi să evolueze sub culorile altor cluburi din motive financiare,administraţia  locală careieană  ignorând constant disciplina tenis de masă ca ramura sportivă practicată pe scară largă în municipiul Carei.

La nivel de Carei,se organizeaza mici competitii,cu ocazii mai deosebite,Cupa 8 Martie,Cupa 1 Mai,Cupa Mos Crăciun,Cupa 25 octombrie, “de dragul copiilor cu orice ocazie incercăm să organizam ceva cu posibilităţile pe care le avem” adaugă antrenorul Podoba.

,,Primăria şi consiliul local nu-şi dau interesul,singurul sprijin îl avem de la Direcţia de Cultură si Sport prin alocarea diplomelor,a medaliilor ” spune cu mult amar în glas Mircea .

Kitty si Helga pe care le pregătesc in modul cel mai serios , puteau să-şi reprezinte orasul daca aceste problem financiare nu apăreau…,dar văd că mai important este fotbalul,karatele”.

Intrebat fiind cum se descurcă cu deplasările la competitiile din alte localităţi sau alte ţări în condiţiile in care nu are sustinerea administraţiei locale sau a forului suoperior de la Club,Mircea Podoba răspunde-

,,Deplasările…păi părinţii şi unele firme care intenţionează ca să ne sustină in ceea ce facem,care cum poate…Păi dacă  n-avem nici echipament sportiv…”

Nici pentru   întrecerea de la Bistriţa, inclusă în calendarul competiţional,deplasarea nu  va fi decontată de către conducerea Palatului  Copiilor  Satu Mare de care aparţine Clubul Elevilor Carei,pe motiv că  “ nu e finală de Campionat Naţional”.

După ce administraţia locală careiană a făcut din tenisul de masă Cenuşăreasa sportului careiean,a venit acum rândul conducerii judeţene a CE Tapo Carei ca să ignore acest sport.

Am dorit să aflăm si opinia antrenorului in legătură cu viitorul acestui sport in Carei.

,,La nivel de oraş?(zâmbeste)…Intr-o jumătate de an o să dispară totul.Eu nu mă mai duc la primărie să cer sponsorizări,mi s-a promis acum vreo 2-3 ani un ajutor pentru a  aduce un instructor sportiv care să mă ajute  deoarece am foarte multi copii,iar  când  eu sunt in deplasare la concursuri ceilalti sportivi nu îşi pot susţine  antrenamentele..A fost votat de consilieri acest post ,de peste 2 ani de zile dar nu s-a ajuns la infăptuirea  acestei promisiuni.Pe urmă sala de sport in care ne antrenăm ….anul trecut, tot asa prin consiliu s-a hotărât si s-a aprobat  se izoleze exteriorul,s-a alocat o anumită sumă,dar tot nu s-a realizat.Vedeti …. alte sporturi sunt sustinute de  administratia publică a oraşului…am citit şi eu  in ziar că altii sunt susţinuti…foarte bine,eu mă bucur  pentru copii din oraş că sunt sustinuti,dar nu stiu tenisului de ce nu i se acordă atentie?Poate că…am părul cărunt si creţ,iar acesta este un motiv pentru care să nu fiu sustinut.Nu stiu care sunt motivele…habar nu am…rea intenţie…sau nu ştiu.Nu ar avea motive de ce să nu mă susţină deoarece eu am copii români,maghiari, rromi…de toate naţionalităţile.Eu îi primesc pe toţi cu braţele deschise şi tot nu e bine….ceva îi împiedică.De acum mă voi dedica  în  special pregătirii fetei de Aur Dari Helga,pentru ca să ajungă pe prima scenă a tenisului de masă.Pentru asta e nevoie  să participe la cât mai multe competiţii.Acum merg la Şlatina,la finala Campionatelor Naţionale de juniori 2,pe 18 aprilie vom participa la open-ul din Austria de la Linz,la sfârşitul lui mai la Zagreb iar de 1 iunie la Praga.În Austria,la Linz,va juca pentru ACS Dumbrăviţa,TM”.

 Mircea Podoba,antrenor cu studii superioare,a fost numit la sfârsitul anului trecut ,de Inspectoratul Scolar Satu Mare ,ca si profesor coordonator la Clubul Elevilor Carei,club fără personalitate juridică,rămas fără conducator după decesul lui Ioan Torzsa.Nici până in ziua de azi hotărârea nu a fost pusă in aplicare.Miza este celebrul de acum cont 5003 de la Trezoreria Carei pentru care alt angajat al Clubului elevilor solicită drept de semnatură.Pentru aceasta a apelat chiar la instanţă,pârâta fiind administratia financiară,procesul suferind până acum 2 amânări .

Daniela Ciută

comentarii

de Tiberiu Vanca la 3 April 2014 - 11:40

Incredibil! Să ai în urbea pe care o conduci un focar de talente, un făuritor de talente, eșaloane întregi de sportivi care să vorbească lumii despre Carei, şi să nu-i observi. Bine că pe primar îl preocupă alte danii precum participarea la realizarea monstruozităţii numit “Traseul Legendelor Sătmărene” nu ca valoare să-i zicem literară ci pentru că îi scuipă pe români, salarizarea unui coautor al opului de referinţă, ascunderea în statul de funcţiuni a jurnalistului năimit să intreţină spiritul iredentist în zonă şi lista celtuielilor ce au ca scop întreținerea urii etnice ar putea fi continuată.
Felicitări Mircea Podoabă, pentru tot ce ai realizat pentru oraş şi zonă. Felicitări pruncilor pe care i-ai ridicat în măiestrie sportivă. Felicitări pentru palma pe care a-i ars-o conducerii locale prin intrare în silențium stampa. Felicitări pentru că ştii pe cine şi cum să dispreţuieşti. Sunt mândru că pe vatra de pe care s-au ridicat cu năzuinţe străbunii mei de peste veacuri, operează întru gloria oraşului un inimos de talia Domniei Voastre, mult stimate Mircea Podoabă. Ruşine Kovács Eugen.

de vito la 3 April 2014 - 14:50

Bravo dl Mircea Podoba! Felicitari pt decizia dv! Sper ca o sa mai fac si alti astfel de decizii socante.

de Horia Mărieș la 3 April 2014 - 18:56

@zsolti

Tradatoare si urva este măta și tot neamul tău.

de hoate imputite la 3 April 2014 - 19:51

FELICITARI MIRCEA TINEO TOT ASA NOI ORASUL NE MERITAM SOARTA RUSINE SA FIE LUI JENOOOOOOOOOOOOOO SI LAJOSSSSSSSSSSSS

de pentru joltica copy paste la 3 April 2014 - 20:21

plagiatorul a devenit intre timp si frustrat.. te mai poti trata da numa in tara ta…ca aici e tot locul celor care existau si atunci cand hoardele hunilor au navalit cu carnea cruda sub sa…inteleg ca esti complexat ca neam de neamu vost nu ati avut valori ca si mircea podoba/mai sapati/

de Nita la 3 April 2014 - 21:57

Diktatura UDMR terorizeaza orasul si incearca sa distruga tot ce nu este supus lor calcand peste cadavre.
Copii nu au nici o vina dar am remarcat sumele nelimitate primite de cei de la karate sau fotbal copii sau presupusele activitati ale celor doi consilieri UDMR la sala de sport de la Maniu pe banuti buni.
Nici doamna Florentina nu este departe de Mircea!
Desi lucreaza din 1999 cu copii la baschet nu a fost in nici un an nominalizata la gala sportului careian iar la sfarsit de an 2013 a avut unul din cele mai bune turnee de baschet organizate in Carei de fapt cred ca primul de asemenea amploare!
Viceprimul fotbalist ratat e cel pornit impotriva lui Mircea iar careienii stiu TOTI de ce anume!
Ce poti sa te astepti de la un primar care are retinere pe salar pentru datorii si un vice fara cariera si fara scoala si fara minte dar plin de frustari si complexe si ranchiuna pe greselile trecutului in care se incapatineaza sa persiste!

de Ocean la 4 April 2014 - 06:50

Pacat, mare pacat pentru copii. Decizia lui Mircea ii apartine doar lui.

de coriolan la 4 April 2014 - 08:44

Bravo zsoltikă!Esti bun la a semana vant. Dar vezi ca vei culege furtuna.Vei fi identificat in curand si vai de ceea ce ai intre picioare!Erted!….na acuma poti sa improsti!

de sabotaj la 4 April 2014 - 11:42

pai tot asa putem sa ne intrebam retoric de ce nu ajuta statul fotbalul romanesc? de ce e nevoie de privati ca sa se sustina cluburi de fotbal precum steaua, dinamo si vaslui? de ce nu se implica autoritatile locale si centrale acolo? ca doar jucatori talentati exista si ar merita.
asta e articol scris de doamna ciuta ca sa il sustina pe dl podoba sau ca sa mai dea o lovitura primarului aflat in opozitie cu partidul dansei?
ar fi frumos sa raspunda doamna ciuta la aceste intrebari, dar cu argumente logice, nu cu spume politice.

de Andreica la 4 April 2014 - 14:01

Si eu il sustin pe domnul antrenor PODOBa si apreciez tot ce face pentru copii.Inseamna ca dau o lovitura primarului?
Multumesc.

de xc la 4 April 2014 - 14:41

dece a-ti luat aceasta decizie?

de sincer la 4 April 2014 - 14:41

Felicitari Mircea. Noi stim ca tu vrei doar ca primarul vrea sa-si arate suprematia in acest drum al sau (lupta cu Clubul Elevilor),,,,,,, si trece peste toti si toate.

Pe zi ce trece e din ce in ce mai bolnav de putere. DOAMNEEEEEE! Ajuta!

de sincer la 4 April 2014 - 16:38

Apoi ampermetru eu sper ca esti rautacios……….. ca daca nu esti rautacios………. esti prost.
Cum sa compari tu fotbalul cu tenisul de masa?
Becali, Negoita, Steaua, Dinamo – si pe partea cealalta Podoaba cu Tenisul de masa.
Eu cred ca am zis tot!

de sincer la 4 April 2014 - 16:41

iar pentru dumneavoastra d-le Mircea!!! Bravo si tot inainte cu sau fara primar!
Sper ca sa nu stea tenisul de masa in vre-un primar, oricare ar fi ala!

de cunoscator la 4 April 2014 - 17:35

anual,clubul de fotbal victoria carei primeste de la primarie 150.000 lai si i se pune la dispozitie gratis baza sportiva a orasului si i se plateste toate utilitatile de catre acelasi primarie!!!
la club sunt angajati oameni platiti de primarie.
oare mircsubacsi ar fi multumit cu doar 50 de mii de lai si plata utilitatilor????
oricum la clubul de tenis sunt mai multi copii decat la tot clubul de fotbal victoria pentru care primaria baga in conturile lor 150 mii lai adica peste 1 miliard si jumate!
astept ampermetru pentru alte detalii la care dam raspunsul pe loc!

de antisabotaj la 4 April 2014 - 17:59

pe ce se duc acele sume fabuloase la un club in galeata?
cine aproba acele sume fratilor? din alea se fac case la primari/
cine e presedinte la fotbalu din carei?

de Horia Mărieș la 4 April 2014 - 19:31

@cunoscator

Nu tin minte să fi văzut vre-o hotărâre a consiliului local (HCL) cu astfel de sume ptr Victoria, dar așa o fi cum ziceți Dvs.

de cunoscator la 4 April 2014 - 19:46

se poate cauta la aprobarea bugetului si mergeti la rectificari ca doar nu ati crezut ca se baga pe fata de jeno asa sume…si cat se mai scapa pe langa…sa fim noi sanatosi

de Edina la 4 April 2014 - 21:56

Eu o înțeleg decizia D-nul Mircea sa obosit să lupte singur pentru ceva. Si im pare nespus de rau ca cel mai mult pierd copii care fac cu drag si cred intr-o viață mai bună și acești copii lucrează fin greu pentru rezultate si nu au nici copilarie si nici recunoaștere din parte nimanui.Si știm ca viața sportivilor nu e ușor deloc.Acesti copii renunță la copilarie si singurul sprijin au pe părinți lor pe antrenor si cel care are noroc ca are un sponzor .Eu il multumesc D-nul Mircea si sponzorilor care au sustinut echipa sau uni jucator pentru tot efortul făcut de ei.Au crescut foarte buni sportivi din acești copii si oameni minunati pe lângă ca orașul și țara a renuntat la ei.As mai putea mult povesti dar nu are rost ca dacă si statul numai banii vede in acești copii daca pleacă sa joace in alte țări ce mai asteptam de la oraș. Mare rușine. Și tot respectul meu pentru D-nul Mircea și pentru sponzorilor care au avut încredere în acești copii minunați.

de jurist la 5 April 2014 - 09:47

domnu eugen nu este bine sa judecati copii dupa etnie si nici dupa amicitie cu antrenorii lor.
va rog sa nu uitati ca nu mereu ati fost cu mana bagata in sacul de bani al orasului si roata vietii nu este oprita!
cand slefuiati piciorele de scaune acasa sa aveti bani de mobil si paine si datorii erati dupa ce ati pus pe butuci atatea firme unde ati fost manager!nu ati invatat ca eternitate nu exista pe pamant si ca nu e bine sa iti bati joc de semeni?
cine plateste cabinetul de avocatura din Oradea care va reprezinta in procesul cu ANI?la Curtea de Apel Oradea figurati cu domiciliu necunoscut…
http://portal.just.ro/35/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=3500000000012699&id_inst=35

de Parinte la 5 April 2014 - 13:54

Suntem alaturi si il sustinem pe domnul antrenor Podoba Mircea.

de Parinte la 5 April 2014 - 13:59

Pacat pentru copii ……

de Simpatizant de tenis de masa la 5 April 2014 - 19:18

Eu inteleg ca nu sunt bani pentru acest club,dar as pune o intrebare la domnu Primar cand o fost in sala ca sa vada un antrenament si cat lucreaza copii astia!!!!Vreodata o felicitate pe copii sau o multumit la parinti pentru ajutor financiale???????

de asociatia parintii la 5 April 2014 - 20:02

Sustinem pe antrenorul si al doilea parinte Mircea Podoba!!!
Multumiri pentru ce faci pentru copii nostri!

de Marcel la 5 April 2014 - 20:06

fi tare mircea si nu te lasa la banditii astia ca tu ai copii de pregatit dar ei numai pt banul lor trag si pt asta calca peste cadavre!

de enigma la 6 April 2014 - 08:59

de dez;legat/viceprimarul keizer are ceva impotriva lui mircea podoba ca antrenor sau ca ginere?

de gheorghe kaveczki la 6 April 2014 - 12:45

domnului maries .cu respectul pe care port tuturor cititorilor vreau sa va atrag atentia ca nu e frumos sa va legati de mama cuiva si sa faceti curva chiar daca are o opinie contrara cu dv pentru acest motiv va cer sa cereti scuze de la mama lui zsolti prin intermediul acestui ziar.domnule podoaba mircea aveti respectul meu pentru tot ce faceti si pentru succesele obtinute mai bine sa fiti fara bani decat milogul primariei eu in locul dumneavoastra as cauta sponzorizari in afara orasului si as prelua numele sponsorului fara mentiunea carei .BRAVO COPIILOR TALENTATI CARE NE ADUC BUCURI CU REZULTATELE LOR

de Horia Mărieș la 6 April 2014 - 13:22

@gheorghe kaveczki la 6 April 2014 – 12:45

Cu tot respectul pe care-l port tuturor cititorilor, inclusiv Dvs., și chiar dacă nu este de loc frumos, o să-i zic lui “zsolti” că măsa-i o curvă și o să-l mai bag de-a dreptul în măsa (magyarul, mert joban hangzik) și de acum incolo, ori de câte ori va avea aici în BdeC postări antiromânești sau unele cu totul deplasate la adresa românîlor. Asta, atâta timp cât redacția o să-i tolereze și nu o să șteargă din start astfel de postări ale unui imbecil care și-a ales ca alias diminutivul “zsolti”.

Doar pentru știința Dvs., vă informez că nu pot să-mi cer scuze in nici un fel de la mama anonimă a unui anonim. Dacă aș ști că pe “zsolti” îl cheamă intr-adevăr Kovacs Jeno, sau Keizer Lajos, sau Veress Anna (am ales niste nume pur și simplu la întamplare), aș fi poate mult mai atent in exprimare, la vocabular și infinit mai politicos. Deocamdată însă, nu este de loc cazul.
Vă doresc numai bine.

de feri la 6 April 2014 - 13:49

pentru beko este salar de 8 mii de lei si pentru toti directorii din primarie care toti au peste 5 mii salar se gaseste fonduri dar pentru cei care nu ling la jeno si lajos nu este nimika ca pe ei nu intereseaza locuitorii din oras ci numai buzunarul lor care a fost gol cand au venit la primarie!!!1
rusine sa va fie rablok!!!ati gasit banii sa bagati peste la ianculestyi adus de arpi si dat si la capleni si foieni dar pentru copii lui mircea nu gasiti…bine spus enigma ca pentru ca mircea e antrenor si are rezultate cum nu a fost niciodata la fotbalistu lajos e mare baj.
acum vedem valoarea lui lajos viceprimarul!!!
traseist politic care nici pe copii lui nu baga in seama asa ca ce sa asteptam sa faca pentru orasul!!

de emil la 6 April 2014 - 16:18

gheorghe kaveczki

La zs(eg)olti=horthy nu este vorba doar de o opinie contrară. Dacă ar fi doar atât, ați avea oarecare dreptate. Nu în totalitate, precum domnul Mărieș v-a și explicat deja, referitor la prezentarea scuzelor. La respectivul postac este vorba de atingerea valorilor fundamentale ale statului român și ale democrației. Individul face tabula rasa de majoritatea românească a Transilvaniei, implicit de apartenența acesteia la România și vrea cu orice preț includerea Ardealului în Ungaria. Chiar dacă prețul ar fi suferința a milioane de oameni / milioane de români, pentru acest individ nu contează. Ceea ce îl aseamănă cu categoria acelora care au ucis români numai pentru că urau românii. Nefericirea lui zsegolti este că nu poate face cum zicea leventul din Nincs kegyelem. Abia atunci, poate, s-ar sătura de sânge. De aceea, pentru respectivul nu există decât varianta de fi trimis în Mazda sau în 3,14zda. A mă-sii. Irelevant dacă aceea a fost/este sau nu curvă.

de gheorghe kaveczki la 6 April 2014 - 18:42

va respect opiniile dar eu cred ca un limbaj adecvat si nu vulgar ar fi mai frumos in rest ce sa va zic NO COMENT

de Horia Mărieș la 6 April 2014 - 19:14

Corect se scrie “no comment”, asta dacă cineva vrea neapărat să aibă “un limbaj adecvat si nu vulgar”, sau dacă vrea să facă pe cosmopolitul și pe școlitul.

de purtator de cuvant-parinte la 6 April 2014 - 20:57

Sunt un apropiat al tenisului de masa,si pot sa sustin ca pe Mircea nu l-a interesat niciodata functia de profesor coordonator din cadrul Clubului elevilor.Iar Mircea fiind apolitic,nu va accepta niciodata sprijin financiar bazat pe criterii politice ( indiferent ca este UDMR sau PNL ) .

de ministru la 6 April 2014 - 21:07

Pentru”ampermetru”=daca cluburi ca Steaua,etc nu primesc sustinere de la autoritati ci de la sponsori,de ce copii de la Victoria au sustinere din partea “autoritatilor”? D-ul Podoba este considerat fraierul oprasului?Foarte bine face ceea ce face acum!Cred ca il intelege toata lumea!

de rasuplinsu la 6 April 2014 - 21:10

bine relu am inteles ca tii cu dintii de postul de director dar aici se vorbeste de viitorul sportului tenis de masa in carei si nu de politica..nu ne intereseaza pe noi meciurile voastre ci ce vor face acesti copii talentati si dotati de care primaria isi bate joc!!!
mircea chiar munceste si nu freaca menta si pe altele la servicul caldut de la club si cand vine controlul punem copii de la dansurile moderne sa danseze si sa se vada activitate;
la mircea la sala e mereu plin de copii asa ca nu cred ca esti vreun purtator de cuvant al parintilor de acolo ca ei stiu in ce conditii merg la concursuri si cine e impotriva ca ei sa aiba conditii la fel de bune ca fotbalistii lui keizer si karatistii primarului

de purtator de cuvant-parinte la 6 April 2014 - 21:11

Stati linistiti,ca lui Mircea i-a explodat” mamaliga in gura “.

de adidas la 6 April 2014 - 21:19

De ce il numeste zsolti tradator pe Mircea? a tradat vreun partid sau pe cineva?Sau nu a acceptat probabil niste oferte politice?A jignit pe cineva?Sau poate omul este satul de promisiuni?

de milosevici la 6 April 2014 - 21:23

micea podoba este unul din cei mai apreciati antrenori de catre federatia de tenis de masa dar in carei este batjocorit de cei doi primari pentru ca nu este sluga lor. punct.

de pentru trompeta primarilor la 6 April 2014 - 21:28

purtatorul de cuvant e de fapt purtatorul de vorbe fara noima care sacrifica copii din oras pt intersu lor murdar si politic….sa va fie rusine diktatorilor comunisti ce sunteti!!! ati falimentat afacerile voastre si acum va bateti joc de oras si de sportivii cu rezultate!!!!
acolo unde voi nu ati reusit altul aduce rezultate si asta va doare!!!!
niste complexati si sifonari sunteti ca din banii vostri nu sunteti in stare sa va descurcati si il puneti pe mircea sa umble dupa sponsorizari cand el ar trebui sa antreneze!!!!

de purtator de cuvant-parinte la 7 April 2014 - 07:51

Special pentru trompeta primarilor.Poate nu m-ai inteles cand am spus ca lui Mircea i-a explodat “mamaliga in gura”.M-am referit la faptul ca a ajuns”cutitul la os” si nu mai doreste sa contunuie.S-a saturat de tot ce-l inconjoara din domeniul sportului.El a demonstrat ca “poate”,dar politicul nu doreste binele copiilor de la tenis.El nu este sustinut,dar in alte parti merg bani cu nemiluita.Urmeaza sa primeasca un necunoscut (care este exclus din sahul satmarean)pentru organizarea unui concurs de sah pentru copii suma de 1000 lei,percepand si o taxa de inscriere de 25 lei /copil.Unde este dreptate pe lumea aceasta?SINGURA PERSOANA CARE A AJUTAT TENISUL DE MASA ESTE FOSTUL PRIMAR,D-UL BEKO TAMAS,fata de care Mircea are un deosebit respect.

de pentru trompeta primarilor la 7 April 2014 - 08:34

beko sta la caldurika cu peste 8 mii salar pe luna si nu a dat drumu la hotararea de consiliu ce a aprobat izolarea termica a salii de tenis de masa..doar nu ati crezut ca pt locul cald promit de la kovacs cu asa salar o sa muste mana stapanului…ce conteaaza copii si antrenorul podoba cand mai aproape este marele salar si avantajele…si pe careieni trebuie sa va suparati pentru ca au ales de primar un om care este impotriva sportului condus de oameni cu coloana si ajuta numai pe cei care se comporta ca slugile grofului.

de careian la 7 April 2014 - 09:36

da ce face domnu beko pentru acesti bani?
probabil se mai adauga la salar si ceva sporuri.gasesti la primarie toata trupa de la unio si mobicrasna.
si unio si mobicrasna au dat faliment sub conducerea conducerilor care acum sunt la primarie pe salarii de bancheri. concluziile sunt clare!

de rusinica........ la 7 April 2014 - 13:30

Primaru Kovacs are in el o rautate de nedescris fata de Mircea,dar este sustinut si se vicele Keizer.Doi oameni prosti si incapatinati care ar avea de invatat de la d-ul Podoba Mircea putin managment sportiv,deoarece EL conduce clubul Tapo de peste 20 de ani avind rezultate deosebite fara miliarde de lei anual.Cu atitia bani sa distugi o echipa de fotbal? Incompetenta lor nu va da de gindit? Tot ei conduc si in continuare!

de efryv la 7 April 2014 - 20:33

In cazul in care d-ul Podoaba Mircea renunta la acesti copii,mai multi parinti si simpatizanti ai tenisului de masa vom cere audienta primarilor ca sa explice situatia nesustinerii clubului de tenis.

de bumi la 8 April 2014 - 13:09

da sponsori privati nu exista, firme sau ceva?

de opa la 8 April 2014 - 13:49

da pentru karate se poate sa dea primaria si pentru fotbal si pentru keke dar mircea sa caute sponsori?
aveti ceva tupeu de gadjou!

de efryv la 8 April 2014 - 14:16

Numai pentru tenisul de masa nu se gasesc bani,iar pentru absolut celelalte sporturi,primaria da bani cu nemiluita. acum urmeaza sa dea si unui sahist alungat din satu mare suma de 1000 lei pentru organizarea unui concurs !?

de antrenor federal la 8 April 2014 - 14:20

Foarte mare pacat ca politicul s-a infiltrat in sport,iar de suferiot au numai copiii(dupa cate am inteles).Mircea a demonstrat ani dea randul ca poate creste sportivi de prima clasa,doar autoritatile locale nu-l sprijina.Foarte mare pacat!

de bumi la 8 April 2014 - 15:00

Cine mai sustine sportul in afara de autoritati locale? ce institutii? in afara de institutii,de stat ,
firmele mari dau sponsorizari?
sunt in judet o gramada de firme mari , hai sa incercati si acolo.
noroc

de umi la 8 April 2014 - 15:28

jeno si lajos si kiss istvan si levente sunteti penibili cu postarile voastre…voi nu stit decat sa amenintati oamenii care nu sunt lingaii vostri!!! amenintarile se fac in biroul primarului pe ascuns la fel cum fac si pesedistii acum cu cei liberali care detin functii!!!
un primar cu retinere pe salar pentru datorii si un fotbalist ratat au facut alianta cu un delapidator de la bcr si volsbank!!!
cei care sufera sunt copii orasului pentru ca copii primarului au terenuri si proprietati cu sacu peste noapte inscrise iar mircea are ghinionul ca este ginerele vicelui fotbalist ratat si este un antrenor capabil cum nu au reusit altii!!!

de rusinica........ la 8 April 2014 - 22:10

pentru bumi….chiar nu vrei sa intelegi sau esti prost.primaria are bani doar pentru fotbal?dar cred ca esti un sovin si hortyst!

de iulian la 9 April 2014 - 13:56

sa trimitem si noi la dracu conducerea orasului daca tot isi bat joc de copii nostri si nu respecta legile ;;adica primarul poate trimite la dracu o institutie a statului si nu se supune legilor iar careienii sa suporte toate furtisagu,rile lui?

de barna la 9 April 2014 - 21:39

domnu mircea capu sus si mai departe tot asa cu rezultate… ca orasu carei nu inseamma doi banditi ca cei veniti aici sa traiasca din banii careienilor cand au venit aici cu pantalonii rupti in spate

de rusinica........ la 10 April 2014 - 12:01

Aici nu toata conducerea este de vina,ci cei doi primari care doresc sa-l distruga pe d-ul Podoba cu tenisul de masa,pentru ca a demonstrat ca poate mai mult decat oricine .

de cetatean la 10 April 2014 - 16:16

corect….dar nu numai pe el

de fost sportiv la 13 April 2014 - 07:43

un sportiv de marca nu renunta cu una cu doua la orasul sau!
nimic in viata nu e simplu,mai ales cand faci performanta si mai ales cand te ocupi de copii!
exemplul personal conteaza pentru ei si cu astfel de exemple nu vom face din ei luptatori pentru drepturile lor!cel mai simplu este sa renunti!numai cei puternici continua….

de rusinica........ la 13 April 2014 - 09:30

Fiind un” fost sportiv” , probabil si tu ai renuntat din diferite motive stiute de tine.Acesti copii sau sportivi”au luptat deja pentru-drepturile lor”. Iar din partea conducerii orasului,este “cel mai simplu sa renunti” la acesti sportivi de performanta care fac reclama si cinste orasului nostru.Dar,in numele parintilor,iti propunem postul de manager(dupa ce pleaca d-ul Mircea),si sa continui TU aceasta activitate,asa cum a gestionat-o dinsul timp de 20 de ani .

de fost sportiv la 13 April 2014 - 11:01

din pacate varsta nu mai imi permite sa ma implic cum am facut in tinerete si mai apoi la maturitate dar oricum remarca era sincera si era o parere personala dupa o viata de experiente de tot felul!
pentru mine mereu a contat orasul meu si copii de care m-am ocupat si niciodata nu am precupetit nici un efort pentru a imi atinge scopul daca am stiut ca acesta este unul nobil si cu folos pentru tineri!

de efryv la 6 May 2014 - 14:33

Totul se invarte in jurul viceprimarului care nu doreste sport in acest oras.Mai ales ca performantele vin din partea d-lui Podoba M.

de rusinica........ la 6 May 2014 - 21:47

D-ul Podoba Mircea , dupa cate am inteles , urmeaza sa mearga la Competitii de nivel European in Zagreb si Praga . Deci se pise pe EI .

de statele unite la 12 June 2014 - 09:09

Stau si ma minunez ceea se intampla in Carei.Aici la noi in SUA se pot intampla multe,deoarece este “tara tuturor posibilitatilor”.dar asa ceva ce se intampla cu aceasta sectie de tenis de masa este inacceptabil si inadmisibil.Sa ai copii pregatiti la un nivel inalt si sa nu aiba sustinere din partea comunitatii in care traiesc, iar parintii lor acolo platesc taxele si impozitele,si copii lor sa nu beneficieze de conditii de transport,cazare si masa ? Ma intreb,ca ,cum mai sta acel antrenor acolo?

de horty la 15 June 2014 - 13:59

Bine ka pentru familia regala sunt fonduri pentru protocol , dar pentru copiii orasului a caror parinti platesc aici taxe si impozite,nu se gasesc bani de concursuri! Sau pentru plata a unui instructor.

Raspunsuri

Lasati un comentariu