Meci amical Ianculeşti-Platanul Marna

• publicat la: 23 aprilie 2014
Meci amical Ianculeşti-Platanul Marna

După mesele copioase cu bucate pascale traditionale,tinerii şi mai puţin tinerii din Ianculeşti au organizat în a treia zi de Paşti un meci amical cu moţii de peste drum(ul) DN19,din Marna .

Echipa Platanul Marna a venit cu jucătorii Vasile Dabija, Ionaş Roşu, Roşu Teodor, Daniel Rus , Roşu Vasile, Vlad Chereji, Matei Sergiu, Fit Călin, Iura Ionuţ, Sergiu Gavril, Mariş Valentin, Mariş Petru.

Pentru echipa din Ianculesti au jucat Adrian Popa , Ionuţ Todea, Oneţ Constantin- Tică, Ciprian Chiorean, Nicolae Fedorov ,Gheorghe  Han, Cristian Fodor ,Ionut  Fodor , Ilie Onet, Răzvan Onet, George Han,Giurgiu Burebista,Alin  Vatca, Mihai Todea.

Arbitrul întâlnirii a fost  Viorel Secan.

Meciul a inceput la ora 16.00, binecunoscutul  Tică deschizând scorul in minutul 4. Am văzut două echipe puternice, ofensive, chiar dacă vorbim despre un meci amical. S-a remarcat   ianculeşteanul  Fodor, foarte ofensiv care a marcat 3 goluri. Si echipa Platan Marna a avut momentele ei,ofensive. In partea secundă, mărneanul  Sergiu Gavril a văzut cartonasul roşu,decizie fără drept de apel a arbitrului Secan.

Meciul s-a terminat cu scorul de 8-4 pentru echipa Ianculestiului, intr-o atmosferă de prietenie si voie bună.
Pentru Platanul Marna au marcat Dabija, Roşu, Fit si Maris. Marcatorii pentru echipa ianculesteana au fost Tică, Ionut Todea, Ciprian Chiorean, Ionut Fodor, Mihai Todea  si Fodor Cristian cu 3 goluri.

Cei prezenti au savurat spectacolul  sportiv oferit de ianculesteni si mărneni,mai ales că timpul a fost propice unui astfel de eveniment.

La final,mărneanul Roşu a spus că ,, a fost un meci fain, eu sunt satisfăcut 100% de prestatia celor două echipe”.

Marcel declara: ,,Este un meci bun, sănătos, un meci amical frumos, asa, de sărbătoare. Sunt jucători buni in echipa Ianculestiului, l-am remarcat pe Fodor, chiar e  bun.”

Alin Gheba

comentarii

de Nagykárolyi la 24 aprilie 2014 - 06:46

Asta da stire ! De ce nu ne informati si despre meciul Foieni – Camin ? 🙂

de motii la 24 aprilie 2014 - 07:11

ianculestenii platesc impozitele la Carei si satul apartine de Carei/daca era Foieniu la Carei sigur nu ajungeau doi coldusi de sefi la oras

de platanu marna la 24 aprilie 2014 - 07:46

platanu marna ce echipa este aia fratilor?? niste tarani vai de natia voastra

de racouti la 24 aprilie 2014 - 07:49

multumesc pentru taranii care au ajutat la noi ca sa facem avere pe munca lor..pacat ca copii nostri au cheltuit pe la jocurile de noroc de la budapesta

de milu la 24 aprilie 2014 - 07:57

bine organizat ciprian!
se vede mana de om gospodar si cu dragoste de oameni si sat!
mare grija la pamnturi ca au pus demult ochii pe ele grofii din carei si cum ei stiu numa sa ieie de la altii ;
traiasca duhul lui iancu!!!!!

Lasati un comentariu