Recital de poezie la Liceul Teoretic

• publicat la: 28 aprilie 2014
Recital de poezie la Liceul Teoretic

Luni, 28 aprilie 2014 de  la ora 13.00 în Sala Festivă a Liceului Teoretic din Carei a avut  loc un recital emoționant de poezie din creațiile lui Corneliu  Balla. Regretatul scriitor careian ar fi împlinit la 11 aprilie anul curent, vârsta de 84 ani.

        Adrian Ștefănuți,referent în cadrul Direcției de Cultură a municipiului Carei, a deschis evenimentul și a amintit celor prezenți despre importanța cunoașterii propriilor valori culturale, Corneliu Balla fiind un reprezentat important al liricii careiene.

   Bibliotecara  Nicoleta Latiș, a susținut o scurtă prezentare despre detalii mai puțin cunoscute din activitatea de creație și viața personală a scriitorului.

        În fața publicului numeros format din elevi ai Liceului Teoretic Carei și ai Școlii gimnaziale nr. 3 Carei și profesori, au recitat elevi ai Liceului teoretic din Carei și membrii ai cercului de teatru din cadrul Centrului Cultural al municipiului Carei.

        Au recitat: Alexandra Onețiu, Dan Coșarcă, Roxana Mihaly, Sergiu Fogaș, Gabriela Marincaș , Claudian Șiman, Darius Duțescu, Claudia Mateș, Larisa Latiș, Patricia Borbely, Patricia Jurj, Alexandra Panainte ,pregătiți de doamnele profesoare Rodica Pop, Alina Iacobuț, Dana Pop, Liliana Sorian și de Adrian Ștefănuți.

        Recitalul a fost  organizat de Direcția de Cultură a municipiului Carei, Centrul  Cultural Carei în colaborare cu Biblioteca Municipală Carei și Liceul Teoretic Carei.

 comunicat Directia de Cultura Carei

Lasati un comentariu