Ziua Armatei marcată la Liceul Teoretic Carei

• publicat la: 24 octombrie 2012
Ziua Armatei marcată la Liceul Teoretic Carei

Astăzi, 24 octombrie 2012, s-a sărbătorit Ziua Armatei Române in sala festivă a Liceului Teoretic  Carei.

Aniversarea a 68 de ani de la eliberarea ultimei brazde  de pământ românesc a fost marcată printr-un program artistic  la care au luat parte elevii Siman Claudian, Gyongyosi Ivett, Axinte Vasilica, Marchiş Valentin, Jurj Patricia, Moisei Andreea , Iulia Balog, Aurora Ciută,Dan Coşarcă, Smolnar Karina, Turcaş Alexandra,Fogaş Sergiu, Romanescu Denisa,coordonaţi de către profesorul Lucian Madai .

Manifestarea a debutat cu intonarea imnului de stat apoi a continuat cu prezentarea evenimentului după care s-au recitat poezii alternativ cu  cântece interpretate de către corul şcolii sub bagheta profesorului Vlad Paşca.

O pată de culoare au adus elevii clasei a cincea Nagy Robert, Florina , Mălina Latiş, Petra Lăţa,Alexandru, Andreea, Ioana Bontea care au recitat poezii specifice momentului.

Colegii celor implicaţi în spectracol au umplut până la refuz sala festivă şi au apreciat din plin toate punctele manifestării.

Ineditul a fost reprezentat de sceneta concepută de Moisei Andreea şi interpretată de Axinte Vasilica, Gyongyosi Ivett, Siman  Claudian şi Marchiş Valentin.

Nici boboceii din a cincea nu s-au lăsat mai prejos  iar prestaţia lor,pe ritmuri de hip-hop a ridicat asistenţa în picioare.

teo

comentarii

de Norbert la 25 octombrie 2012 - 13:28

A fost un eveniment super! Mult efort depus pentru un eveniment special si important. Cele mai placute momente au fost atunci cand copii au cantat si sceneta „In spatele mintii” !!

Felicitari organizatorilor si celor care au depus efortul!

de Robert la 5 noiembrie 2012 - 22:03

Intr-un singur cuvant: Excelent. Am fost placut surprins pe tot parcursul evenimentului. Toate au fost perfecte dar ceea ce s-a remarcat a fost performanta remarcabila a copiilor dar si sceneta „In spatele mintii”, care ne-a pus pe ganduri prin prezentarea gandirii unui elev.

Totul a fost uimitor. Doresc sa felicit organizatorii pentru ca au creat un spectacol atat de incredibil si astept cu nerabdare urmatoul!

Lasati un comentariu