Violare de domiciliu la Carei

• publicat la: 11 aprilie 2014
Violare de domiciliu la Carei

      Având în vederea faptul că în această săptămână se derulează  programul Şcoala Altfel , , poliţiştii rutieri au organizat ieri o acţiune pe linia transporturilor de persoane în cadrul acesteia au fost verificate un număr de 7 autovehicule destinate transportului copiilor.  

 În cadrul acestei acţiuni care avea ca scop prevenirea evenimentelor rutiere în care să fie implicaţi copiii transportaţi , poliţiştii rutieri sătmăreni au depistat un bărbat, de 57 de ani, care conducea auto marca Volkswagen , aparţinând Şcolii de Arte şi Meserii Târşolţ , pe ruta Târşolt –Satu Mare. A fost oprit în trafic pe strada Botizului din municipiu, iar în urma testării cu   aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,20mg/l alcool pur în aerul expirat . I- a fost reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 3 luni şi a fost sancţionat contravenţional cu amenda de 382,5 în termen de 48 de ore, după expirarea acestui termen amenda se dublează.     

O femeie din Carei  a sesizat poliţiştii despre faptul că o persoană de sex masculin necunoscută încearcă să pătrundă în locuinţa sa.  

      La faţa locului s-a  deplasat de urgenţă echipajul format din poliţişti şi jandarmi , care după ce  stat de vorbă cu reclamanta,  au verificat curtea locuinţei acesteia unde l-au găsit pe Iuliu P., de 33 de ani, care a intrat în curtea părţii vătămate prin escaladarea gardului dinspre grădină. Acesta o cunoştea pe femeie deoarece şi el locuieşte în aceiaşi zonă.

  Bărbatul nu este la prima abatere, în această cauză i-a fost întocmit dosar penal pentru violare de domiciliu.

         Poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru mediul Urban au desfăşurat o acţiune pe linia normelor de convieţuire socială , respectiv identificarea şi sancţionarea persoanelor care apelează la mila publicului conform Legii 61/1991r, în zona magazinului Auchan   , Piaţa Libertăţii şi zona Gării  ,  ocazie cu care au fost aplicate contravenţii  31 în valoare de 9900 lei.

Lasati un comentariu