Violare de domiciliu dovedită cu probe de Poliție

• publicat la: 30 October 2019
Violare de domiciliu dovedită cu probe de Poliție

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 29 octombrie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 22 000 de lei.

Astfel, la data de 29 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 22 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 3 conducători auto și au ridicat 3 certificate de înmatriculare. 

 

Bănuită de comiterea a două infracțiuni identificată de poliţişti

Poliţiştii din cadrul  Secției Poliție Rurală Tășnad au identificat o femeie, bănuită de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și distrugere. Prejudiciul a fost recuperat  în totalitate.

Investigațiile specifice efectuate de poliţiştii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad au condus la  identificarea  unei femei, de 35 de ani, din localitatea Pir, fiind bănuită de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și distrugere.

În urma verificărilor s-a stabilit că aceasta, la data de 22 septembrie 2019, a pătruns fără drept într-un imobil situat în comuna Pir, unde a distrus 2 geamuri tip termopan.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii  infracţiunilor de violare de domiciliu și distrugere, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Dacă la Tășnad violarea de domiciliu se dovedește cu probe , la Carei există un caz unde se inițiază acuzarea în lipsa oricărei probe și tocmai la sesizarea unui  avocat care se presupune că are noțiuni minime despre ce presupune o violare de sediu. Dovadă că și în perioada regimului comunist diplomele au fost acordate uneori cu prea mare ușurință.

Mandat de executare a pedepsei pus în aplicare de polițiști

 Poliţiştii au identificat un tânăr, de 24 de ani, care deținea un mandat de executare a pedepsei închisorii.

La data de 29 octombrie a.c., poliţiştii Secției Poliție Rurală Negrești Oaș cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au identificat un tânăr, de 24 de ani, din comuna Vama, pe numele căruia Judecătoria Negrești Oaș a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 3 luni detenţie, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la furt calificat.

Tânărul îşi va executa pedeapsa în penitenciar.

comentarii

de Gica la 30 October 2019 - 17:25

La Carei este o tradiție sa se musamalizeze dosare!Dana, Copilu ar primi Oscar pentru asa ceva!!!
Jos Mafia

de Buletin de Carei la 30 October 2019 - 19:39

Dosarul de la proiectul ,,Realizare parc din centrul orasului,, unde s-au incasat bani pentru realizare parc existent, cel din jurul monumentului precum si plângerea penală depusă de curtea de conturi pentru prejudiciul de la primăria Carei sunt doar câteva dintre cele muşamalizate adică clasate.La fel şi in cazul piaţa de alimente unde deturnarea de fonduri a fost muşamalizată de asemenea.

Lasati un comentariu