Depuneri de coroane de Ziua Eroilor la Monumentul Ostașului Român

• publicat la: 29 mai 2014
Depuneri de coroane de Ziua Eroilor la Monumentul Ostașului Român

Ziua Eroilor a fost marcată la Monumentul Ostașului Român din municipiul Carei printr-un scurt moment solemn, care s-a desfășurat în prezența oficialităților municipiului, a reprezentanților partidelor, a asociațiilor, a elevilor de la instituțiile de învățământ și a locuitorilor din municipiul Carei, cu începere de la ora 12.00.

             Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură a municipiului Carei a deschis evenimentul, după care referentul Adrian Ștefănuți a prezentat pe scurt semnificația Zilei Eroilor.

Preoți din cadrul Parohiei Ortodoxe române Carei au oficiat un Te Deum, urmat de un parastas,după care s-au depus coroane din partea Primariei,a cadrelor din subordinea MAI,a cadrelor militare in rezervă,a asociatiei refugiatilor, a partidelor politice-PNL,PSD şi PDL- a asociației Unirea  și a instituțiilor de învățământ careiene, în cinstea eroilor.

            În cursul  aceleiași zile au mai fost depuse coroane din partea Direcției de Cultură a municipiului Carei  și a cadrelor militare în rezervă la Monumentul eroilor din cimitirul Mesterészi.

Monumentul Ostaşului Român din centrul oraşului,cel mai impozant monument de for public,rămâne în continuare atent mascat de arborii tuia ce depăşesc pe alocuri 5 m.Din orice parte intri în oraş,acesta a supus vederii numai în portiunea din faţa sa.Nici iluminatul pe  timp de noapte nu există,desi   la obiectivele  de interes neromânesc  reflectoare  bine amplasate asigură vizibilitatea nocturnă de mai mulţi ani încoace.

 

comentarii

de mister la 30 mai 2014 - 18:52

acestia suntem noi careienii,nu avem pic de respect pt. eroii nostri care si-au jertfit viata pentru aceasta tara,si ne miram ca ne calca pe gat minoritatile,daca noi nu ne respectam cum sa ne respecte altii?

Lasati un comentariu