Incendiu în Carei

• publicat la: 25 May 2014
Incendiu în Carei

 

          În acest week-end au avut loc 2 incendii soldate cu rănirea unei persoane şi distrugerea unor bunuri .

     La data de 23 mai a.c , în jurul orei 05,20 poliţiştii negreşteni au fost sesizaţi de către Mărioara B, din localitate despre faptul că la locuinţa sa a izbucnit un incendiu. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Negreşti –Oaş , după stingerea incendiului oamenii legii au efectuat verificări şi au stabilit faptul că incendiul s-a produs din cauza unui scurt circuit electric. Valoarea pagubelor materiale produse se ridică la 60000 lei. Din fericire nu au rezultat victime în urma incendiului.

Sâmbătă după-amiază poliţiştii din Carei  au fost solicitaţi să intervină la sediul unei societăţi comerciale unde a izbucnit un incendiu. Poliţiştii şi Detaşamentul de Pompieri Carei care s-au deplasat la faţa locului , au stabilit că incendiul a izbucnit la un atelier de lăcătuşerie iar după stingerea acestuia , în urma verificărilor efectuate au constatat că  incendiul ar fi izbucnit de la un aparat de sudură , iar un bărbat , în vârstă de 49 de ani, din Bervenii Noi, lăcătuş la societatea comercială RADUMOB, încercând să stingă incediul a suferit arsuri de gradul II la membrele superioare, gât şi faţă.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Carei unde i-au fost acordate îngrijiri medicale dar  apoi a fost transferat la UPU Satu Mare. În urma incendiului nu au fost produse pagube materiale.

Lasati un comentariu