N-ai plătit impozitul? Nu mai primeşti ajutoare sociale

• publicat la: 5 mai 2014
N-ai plătit impozitul? Nu mai primeşti ajutoare sociale

De săptămâna aceasta, zeci de mii de români   care se bazau pe ajutoarele sociale primite de la stat, dar care nu isi plăteau impozitele vor rămâne si fără acest venit.

Primăriile din toată tara au trimis către Ministerul Muncii listele cu cei care nu si-au plătit impozitele, urmând ca persoanele aflate pe ele, care fie că nu au vrut, fie că nu au avut cum sa isi plateasca aceste taxe, sa ramana fara alocatia de sustinere a familiei, venitul minim garantat sau indemnizatia de crestere a copilului, arată Pro TV.

Deja, din cauza datoriilor neplatite pe anul 2012, se afla in situatia de suspendare a ajutoarelor sociale 10.700 de familii din toată tara, urmând ca in această saptamana Ministerul Muncii să actualizeze situatia cu cei care nu au plătit impozitele in 2013 si să procedeze la intreruperea ajutoarelor.

Dacă insă cei care vor ramane fără aceste ajutoare  fac un efort si reusesc, in termen de 5 luni, să plăteasca restantele, plata ajutoarelor se va relua, inclusiv cu sumele aferente perioadei de suspendare a plăţilor.

sursa ziare.com

Lasati un comentariu