Infracţiuni la sfârşit de săptămână

• publicat la: 15 iunie 2014
Infracţiuni la sfârşit de săptămână

La data de 14.06.2014, orele 20.25, Poliția municipiului Carei a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către B. Alina de 34 ani  domiciliată în Carei, despre faptul că numita B. Edit de 29 ani, a fost lovită cu picioarele pe str. Petofi Sandor, de către P. Robert de 23 ani, din Carei. Persoana vătămată a fost îndrumată la Serviciul de Medicină Legală Satu Mare în vederea eliberării unui certificat medico-legal. Agresorul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data de 15.06.2014, orele 04.00, lucrătorii Secţiei 7 Poliţie Rurală Carei în cooperare cu agenți de siguranță publică din Poliția municipiului Carei și lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare, l-au depistat în trafic pe B. Andrei de 27 ani, domiciliat în comuna Berveni, sat Lucăceni, județul Satu Mare, care conducea un autoturism marca Chrysler, în timp ce avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

La data 13.06.2014, orele 21.05, lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad  au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către M. Zoltan de 44 ani din comuna Pir, județul Satu Mare, despre faptul că numitul B. A. de 16 ani, din aceeași  localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns fără drept în curtea locuinței sale, unde i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii la nivelul feței, l-a trântit la pământ, l-a amenințat cu moartea și cu incendierea locuinței. În cauză s-a întocmit lucrare penală pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și amenințare.

La data de 13.06.2014, orele 11.07, Poliția orașului Tășnad a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către P. Ioan din Tășnad, despre producerea unui eveniment rutier. Polițiștii au constatat faptul că, în jurul orei 11.07, conducătorul auto P. Ioan de 47 ani, a condus autoturismul marca Dacia pe DJ 191, între localităţile Blaja – Tăşnad, iar în momentul în care a efectuat manevra de depăşire a ansamblului de vehicule format dintr-un tractor care staţiona pe marginea părţii carosabile, şi o remorcă, l-a acroşat pe G. Daniel de 44 ani, din oraşul Tăşnad, sat Sărăuad, care s-a angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a numitului G. Daniel, care a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare pentru investigaţii medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto şi pietonului le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale îmbibații alcoolice în sânge. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Lasati un comentariu