Careianul Cătălin Screment-Baciu,alt vicecampion naţional

• publicat la: 9 iulie 2014
Careianul Cătălin  Screment-Baciu,alt vicecampion naţional

Un nou rezultat de excepţie pentru şcoala careiană de atletism. Cătălin  Screment-Baciu,elevul antrenorului Florin Turcu,a devenit vicecampion naţional la aruncarea suliţei şi se alătură galeriei formate din Vlad Turcu,campion naţional la aruncarea mingii de oină şi Cătălin Mărneanu,vicecampion la aruncarea suliţei,categoriacopii 12-13 ani.

Recent s-a desfăşurat la Bucureşti, Campionatul Naţional de Atletism pentru juniori III, adică tineri sub 15 ani. S-au aliniat la start  peste 300 de sportivi din toată ţara,printre care  şi atleţi de la CSS LTC Carei şi  de la LPS/CS Satu Mare. Cu o aruncare de 47,96 m,Cătălin Screment-Baciu  s-a clasat pe poziţia a doua la aruncarea suliţei,devenind vicecampion naţional,fiind depăşit de Constantin Zanfir (Piteşti) – 53,08 metri.Denis Ţicle, de la CSS Carei s-a clasat  la această probă pe un frumos loc 8.


La aruncarea greutăţii, Mark Fischer,elevul lui Mariu Glodean la LPS/CS Satu Mare,a devenit campion naţional cu o aruncare de  16,08 metri.

Din lotul careiean a făcut parte şi Natalia Tegzeş,antenor Ioan Mărneanu, care a concurat la săritura in înălţime,clasându-se pe locul 9.

O altă medalie,de bronz, a poposit la Satu Mare  datorită  atletei Ana Maria Macarie (LPS/CS Satu Mare) cu un rezultat de 29,23 m la aruncarea suliţei.

comentarii

de anca la 10 iulie 2014 - 07:26

felicitari !!!!!
hai careiu!!!!

Lasati un comentariu