Rafaelo de la Centrul de Plasament ROUA la preselecţiile “X FACTOR 2014”

• publicat la: 9 iulie 2014
Rafaelo de la Centrul de Plasament ROUA la preselecţiile “X FACTOR 2014”

RAFAELO VARGA va participa vineri 11 iulie la preselecţiile şi audiţiile Concursului “X FACTOR 2014”, care vor avea loc la Bucureşti, în faţa comisiei formată din: Delia, Horea Brenciu şi Ştefan Bănică Jr.

Rafaelo a participat la prima etapă a concursului, desfăşurată la Cluj, în data de 30.05.2014, unde a avut loc înregistrarea participanţilor şi audiţiile, în urma căreia tânărul artist s-a calificiat pentru preselecţiile şi audiţiile de la Bucureşti.

RAFAELO VARGA provine din Centrul de Plasament al Copilului ROUA din Hurezu Mare şi este elev în clasa a IX-a la Liceul NICOLAE STEINHARDT din Satu Mare. Talentul lui Rafaelo a fost descoperit şi încurajat de către Eugenia Ardelean – director general adjunct la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Satu Mare ( DGASPC), cu ocazia ZILELOR PORŢILOR DESCHISE, care au avut loc în 2013 la Centrul de Plasament al Copilului ROUA din Hurezu Mare. Pentru audiţiile de la Cluj, Rafaelo a fost pregătit de prof. de muzică Sorin Berindei de la Cercul de muzică uşoară de la Palatul Copiilor din Satu Mare. Pentru preselecţiile şi audiţiile de la Bucureşti, Rafaelo s-a pregătit cu Florin Gavriş de la studioul de înregistrări audio LENO STUDIO.

După succesul de la Cluj, o echipă de filmare de la televiziunea Antena 1 a venit la Satu Mare pentru a realiza un filmuleţ despre Rafaelo, pentru concursul X FACTOR 2014. Filmările au fost realizate la Centrul de Plasament al Copilului ROUA din Hurezu Mare, la sediul DGASPC  şi în Gara CFR Satu Mare.

Rafaelo a participat pentru prima dată la Concursul pop-rock MUZICA INIMII MELE – ediţia a VII-a, care a avut loc în data de 21.11.2013 la Filarmonica de stat DINU LIPATTI din Satu Mare. În urma acestui concurs el a obţinut un premiu de debut şi o menţiune. Ulterior a participat la diverse spectacole organizate de administraţiile publice locale: de 1 Iunie, cu ocazia Zilelor municipiului şi judeţului Satu Mare şi a comunelor Odoreu  şi Vetiş 2014.

La preselecţiile şi audiţiile Concursului “X FACTOR 2014”, care vor avea loc la Bucureşti, vineri 11 iulie, Rafaelo va fi însoţit de către EUGENIA ARDELEAN – director general adjunct al D.G.A.S.P.C. Satu Mare. La preselecţia de la Bucureşti, Rafaelo va interpreta cântecul  formaţiei Deepcentral: “O stea”.

 

Lasati un comentariu