Rafaelo Varga l-a făcut să plângă pe Bănică la X Factor

• publicat la: 16 iulie 2014
Rafaelo Varga l-a făcut să plângă pe Bănică la X Factor

Stefan Banica este unul dintre cei mai duri jurati din Romania, insa in la ultima auditie a emisiunii din care face parte a fost cucerit total de un un tanar de doar 16 ani, din Satu Mare, scrie CanCan. Pustiul a reusit sa ii smulga cateva lacrimi rock-starului.

Nevenindu-i să creadă că se află pe scena de la X Factor și că îi vede atât de aproape pe jurați, Rafaelo a izbucnit în lacrimi, moment în care Ștefan Bănică Jr. a pornit către el și l-a îmbrățișat. Văzându-l atât de emoționat juratul l-a încurajat pe Rafaelo să le spună tuturor povestea lui.

Rafaelo a povestit că a fost abandonat de mic și că de atunci trăiește la o casă de copii din județul Satu Mare. Însă, greutățile prin care a trecut nu l-au împiedicat să-și urmeze visul și să ajungă pe scenă la emisiunea jurizată de Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică Jr.

Printre piesele pregătite de Rafaelo s-a numărat și una din repertoriul tatălui lui Ștefan Bănică Jr., intitulată „Cum am ajuns să te iubesc”. Ascultând piesa, starul a avut lacrimi în ochi, recunoscând că până acum nu a mai văzut complexitatea asta de sentimente, transmisă de Rafaelo.

Rafaelo Varga provine din Centrul de Plasament al Copilului „Roua” din Hurezu Mare și este elev în clasa a IX-a la Liceul Teologic Ortodox „Nicolae Steinhardt” din Satu Mare.

Rafaelo a participat și la Concursul pop-rock “Muzica Inimii Mele” (MIM), ediția a VII-a, care a avut loc în noiembrie anul trecut (2013) la Filarmonica “Dinu Lipatti” din Satu Mare. În urma acestui concurs el a obținut un premiu de debut și o mențiune. Ulterior a participat la diverse spectacole organizate de administrațiile publice locale: de 1 Iunie, cu ocazia Zilelor municipiului și județului Satu Mare și a comunelor Odoreu și Vetiș 2014.

sursa jurnaluldesatumare.ro

Lasati un comentariu