Crima din Satu Mare în atenţia Prefecturii

• publicat la: 19 November 2014
Crima din Satu Mare în atenţia Prefecturii

Prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram s-a întâlnit miercuri, 19 noiembrie 2014, cu şefii structurilor judeţene din Ministerul Afacerilor Interne, respectiv cu conducerea Poliţiei Locale Satu Mare pentru a discuta pe tema măsurilor întreprinse pe linia siguranţei şi ordinii publice, ca urmare a crimei de pe malul râului Someş.

Potrivit informaţiilor aduse la cunoştinţa reprezentantului Guvernului în teritoriu, dispozitivele de ordine publică au fost reaşezate în municipiul reşedinţă de judeţ, a fost suplimentat numărul de lucrători care fac parte din patrulele mixte ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean şi Poliţiei Locale, patrulele fiind distribuite pe raza municipiului Satu Mare, inclusiv în zona digului râului Someş. Se desfăşoară activităţi de depistare a oricăror potenţiali suspecţi de comiterea infracţiunii de omor din data de 09.11.2014.

În acelaşi timp, toate instituţiile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne alături de Poliţia Locală colaborează pentru valorificarea fiecărei informaţii, inclusiv pe linia sesizărilor primite din partea cetăţenilor judeţului Satu Mare. De menţionat faptul că informaţiile suplimentare despre posibilul autor al crimei sunt binevenite, însă cetăţenii trebuie să fie conştienţi că zvonul poate induce în eroare anchetatorii, iar bunul mers al cercetărilor poate fi periclitat.

Ca urmare a şedinţei de lucru, prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram doreşte să-i asigure pe cetăţeni că instituţiile statului îşi fac datoria, muncind zi-noapte pentru a prinde autorul crimei dar şi pentru a readuce liniştea pe străzile, respectiv în casele sătmărenilor.

comunicat IP

comentarii

de Vasi la 19 November 2014 - 19:13

Ha,ha,ha,polutistii comunitari a lui Ianika,stau cate 3,4 in masina si pazesc Monumntul,in loc sa mai circule pe strazile intuncoase din Carei,ca sunt destule.Ar trebui umblat un pic si la iluminatul orasului,sunt strazi intregi cu cate un bec tot la al treilea stalp.Atentie deci !!!

de cipri la 19 November 2014 - 21:57

camerele de supraveghere din oras sunt puse pt famila primarului si a vicelui si la ceilalti careieni pot sa umble si talharii ca nu intereseaza pe ei!
la sefu pulitiei locale platite de primarie sut puse doua camare de supraveghere////primaria [plateste din banii careienilor ziarul finului lorant si pe boros ernestin pt scris mizerii ca sa nu bage lumea de seama ca govor da cu subsemnatu la dna oradea si ca jeno si soptitoru secu lajos sunt pe lista de asdteptare….

Lasati un comentariu