Vă place cum arată?…d’ale Primăriei Carei

• publicat la: 26 noiembrie 2014
Vă place cum arată?…d’ale Primăriei Carei

Au apărut de câteva zile pe spatiul public careian nişte…. chioscuri să le spunem ,pe care sunt lipite afişe cu anunţuri de angajare vânzător.

Pentru a afla detalii despre rolul acestora în peisajul careian în care nu se integrează ca aspect estetic,am apelat la şeful servicului Urbanism,ing.Sebastian Egli. Acesta a precizat că aceste contructii sunt prevăzute a fi chioşcuri de ziare iar firma căreia ii aparţin este una din Baia Mare care a insistat de mult timp la primărie pentru a pătrunde  în municipiu cu acest tip de activitate.

Reprezentantii societăţii au venit mereu la Carei si au insistat la primar să acceptăm să se ocupe de desfacerea ziarelor si revistelor in oras pentru că nu mai avem o astfel de activitate. Nu am crezut că vor aduce astfel de constructii care nici mie nu imi plac si  să ştiţi că nu vor rămâne aţa..” a menţionat  Sebastian Egli.

Se pare că în ultimul timp primarul Kovacs traversează o perioadă nefastă,fiind lipsit de orice urmă de inspiratie benefică pentru comunitatea careiană. Acceptarea de evenimente culturale de importanţă locală,cu prezentări doar în limba maghiară, fără traduce  pentru români,ultimul fiind  dezvelirea statuii Sf.Florian,tipărirea si distribuirea hărţii orasului fără mentionarea ca obiectiv a Monumentului Ostaşului Român, distribuirea în continuare a cărţii fals istoric Traseul Legendelor sătmărene,proiectarea renovării unui nou  sediu al primăriei fără servicul de Stare Civilă si servicii cu orar de lucru cu careieni de rând,amplasare de camere de supraveghere şi la apropiatii domniei sale ignorându-se  zonele de trafic intens si cele din preajma monumentelor pentru a preveni evenimente precum cel de la statuia lui Avram Iancu,recepţii de lucrări fără respectarea clauzelor contractuale,…..

 

redactia

comentarii

de gheorghe la 26 noiembrie 2014 - 10:33

strica imaginea orasului trebuie duse inapoi in baia mare

de curios la 26 noiembrie 2014 - 10:51

cine a aprobat aducerea lor sa plateasca!
primaria vraiste carei condusa de mafioti…ca ce lucreaza in primarie soferul lui lajos anchetat de politia maghiara si unde este masina primariei ford si de ce nu circula nimeni cu ea???
gazeta de perete nu are voie sa scrie de soferul din primaria carei si ancheta de la politia din ungaria?

de Horia Maries la 26 noiembrie 2014 - 11:38

Daca se vor chioscuri de ziare, de care sa se ocupe nu stiu ce firma prietena din Baia Mare, sa li se impuna sa fie la fel ca cele care se afla la doua din intrarile in Parcul Dendrologic, cea dinspre „Amfiteatru” si cea dinspre Monument.

Si fiindca tot discutam de kitsch urbanistic la Carei, oare cand se va ocupa la Primaria Municipiului Carei postul vacant din atichitate de „Arhitect Sef” al orasului?

Fiindca este chiar foarte mare nevoie de un arhoitect sef, care sa ma aiba si bun gust!

de rusinica........ la 26 noiembrie 2014 - 14:34

Aceste chioscuri sunt de tot rahatul.Chiar strica aspectul orasului. Aici PNL Carei are perfecta dreptate.

de calin la 26 noiembrie 2014 - 15:06

liberalii careieni stiu ce fac si ce vorbesc ca doar sunt independenti si nu le trebuie posturi la neveste si autorizatii pentru eoliene si afaceri dubioase cu primaria.
lumea e satula de politica de dimbovita practicata de pesedei si iudemerei si vrea revenirea la normalitate!

de Buletin de Carei la 26 noiembrie 2014 - 15:20

Domnule rusinica…,cu tot respectul,va aducem la cunostinta ca semnalarile despre chioscurile aparute in oras apartin redactiei noastre si nicidecum PNL Carei. Formatiunea la care faceti referire nu are actiuni in cadrul societatii noastre si nici nu asigura finantarea Buletin de Carei.

de doru la 26 noiembrie 2014 - 18:01

de minune unde sau facut la fiu primarului…????

de doru la 26 noiembrie 2014 - 18:06

sant folosite

de corin la 28 noiembrie 2014 - 22:38

crezi ca toate lumea e ca vicele si familia lui? numai acolo se judeca asa cum scrii tu ca sa primesti un plus la farfurie….merita??? crezi ca toti primesc fara factura si baga la jeb si fac evaziune???? vezi de ce e nuca tare CIUTA???? nu pune botu la potlogarii si nu amesteca familia cu politica… da’esti prea manjit ca sa si poti intelege…..

de finu la 28 noiembrie 2014 - 23:17

nasule da mai mergi si ziua prin oras ca rade lumea de mine ca ma pui sa scriu ode si laude si tu pui in oras cotetele aduse din baia mare ca au bacsis mai bun ca satmarenii! zau ca ma faci de ras

Lasati un comentariu