Combaterea evaziunii fiscale în atenţia Prefecturii

• publicat la: 3 decembrie 2014
Combaterea evaziunii fiscale în  atenţia Prefecturii

Prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram s-a întâlnit miercuri, 3 decembrie 2014, în şedinţa săptămânală cu şefii structurilor judeţene din cadrul Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I). Printre subiectele discutate s-au numărat:

1.Siguranţa publică din judeţul Satu Mare

2.Prevenirea consumului de droguri în rândul tinerilor

3.Combaterea evaziunii fiscale

Prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram a solicitat ca acţiunile de patrulare să fie menţinute la nivel intensificat, în condiţiile în care autorul crimei din data de 9.11.2014 nu a fost identificat până în prezent.

Pe linia prevenirii consumului de droguri în rândul sătmărenilor, în special al tinerilor au fost analizate toate măsurile care s-au luat de către instituţiile abilitate, respectiv au fost stabilite câteva măsuri complementare în acest sens.

De asemenea, Instituţia Prefectului a sesizat Autoritatea Teritorială de Ordine Publică(A.T.O.P) Satu Mare, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Consiliile Locale de la nivelul judeţului Satu Mare, pentru a transmite o informare despre măsurile proprii întreprinse în vederea prevenirii consumului de droguri.

În cadrul şedinţei de lucru cu şefii structurilor judeţene din Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I) s-a reanalizat stadiul acţiunilor desfăşurate în conformitate cu  Planul judeţean de contracarare a contrabandei cu ţigări şi a evaziunii fiscale la nivelul judeţului Satu Mare.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a stabilit ca vineri, 5 decembrie 2014, să se reunească Grupul de Lucru privind combaterea evaziunii fiscale, în vederea diminuării fenomenului în perioada premergătoare Sărbătorilor de Iarnă.

Lasati un comentariu