Prefectul Eugeniu Avram cere rezultate mai bune în lupta împotriva evaziunii fiscale

• publicat la: 20 June 2012
Prefectul Eugeniu Avram cere rezultate mai bune în lupta  împotriva evaziunii fiscale

În cadrul şedinţei Grupului de lucru operativ pentru combaterea evaziunii fiscale, desfăşurată în data de 19 iunie la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, prefectul Eugeniu Avram a cerut acţiuni ferme şi rezultate mult mai bune în reducerea fenomenului evaziunii, ceea ce ar avea un impact asupra fondurilor ce se colectează la bugetul de stat sub formă de taxe şi impozite. Prefectul şi-a exprimat convingerea că toate instituţiile implicate în combaterea evaziunii fiscale sunt conştiente de faptul că prin acţiuni pe care le vor întreprinde se dă un semnal de sprijinire a agenţilor economici care îşi desfăşoară activitatea într-un cadru legal şi un avertisment acelor agenţi economici care nu respectă legea şi că nu vor exista excepţii de la aplicarea sancţiunilor prevăzute de legislaţie.

Grupul operativ de lucru s-a înfiinţat la nivelul fiecărui judeţ în urma adoptării hotărârii nr. 69/2010 de către Consiliul Suprem de Apărare a Ţării şi are în componenţă reprezentanţii instituţiilor cu atribuţii pe linia colectării taxelor şi impozitelor către bugetul de stat şi reprezentanţii justiţiei.

comunicatIP

comentarii

de caraian la 20 June 2012 - 17:57

Domnule Prefect ce faceti cu cei care sunt dovediti evazionisti si stau pe scaunul de primar? Grupul de lucru operativ actioneaza si in acest caz sau tot plebea e cea luata in vizor?

Lasati un comentariu