Concert Veta Biriş la Carei de Ziua Naţională

• publicat la: 2 decembrie 2014
Concert Veta Biriş la Carei de Ziua Naţională

Ultima manifestare dedicată Zilei Nationale a României a avut loc luni seara,la sala fostului club 9 mai acum sf.Ladislau. Careienii au umplut până la refuz sala de spectacole care s-a dovedit a fi neincăpătoare . Au evoluat membrii Ansamblului Ceatăra,acompaniati de fraţii Pasca.

Prima invitata care a sustinut un scurt recital a fost Ana Holdis Pop,interpreta apropiata careienilor la fiecare manifestare folclorică.

Tinere talente careiene,interpreţii Roxana Şichet,Ionela Vidica,Rareş Nintaş şi Florin Borobei au încântat asistenţa cu melodii populare .

Punctul culminat al spectacolului a fost recitalul oferit de doamna cântecului transilvan,îndrăgita Veta Biriş,acompaniată la taragot de rpof.Gheorghe Albu  iar la clape de Adrian Albu. Publicul a cântat alături de Veta Biriş ,dovedindu-se un bun cunoscător al tuturor cântecelor sale.

Potrivit organizatorilor,spectacolul a fost oferit careienilor de Consiliul Local şi  un sponsor care a dorit să rămână anonim,la fel ca in cazul sarmalelor oferite la monument,după depunerile de coroane.

La niciuna dintre manifestările culturale din ultimele săptămâni dedicate Zilei Naţionale a României,nu a participat primarul sau viceprimarul municipiului Carei.

redactia

comentarii

de bravo la 3 decembrie 2014 - 10:31

multumim doamna veta pentru cantecele minunate oferite de ziua nationala!!!!
sa aveti sanatate si sa cantati si pe mai departe tot asa de frumos!

Lasati un comentariu