Programul manifestărilor de la Carei de Ziua Naţională a României

• publicat la: 1 decembrie 2014
Programul manifestărilor de la Carei de Ziua Naţională a României

LA    MULTI   ANI   ROMÂNIA!

Direcția de Cultură a Municipiului  Carei și Centrul Cultural Carei vă invită la manifestările  organizate cu ocazia Zilei Naționale a României, luni 1 decembrie2014, în municipiul Carei.

Evenimentele se vor desfășura după  următorul program:

Luni,1 Decembrie 2014 , ora 12.00, Monumentul Ostașului Român Moment  Solemn, Te Deum, depunere de coroane și flori în cinstea eroilorneamului, urmate de o degustare de sarmale

Luni,1 Decembrie 2014,ora17.00, Casa Comunitară Sf. Ladislau din Carei -CONCERT  EXTRAORDINAR DE FOLCLOR dedicat  Zilei Naționale a României Vor participa: Ansamblul Ceatăra . Invitați: Ana Holdiș Pop și Veta Biriș

Intrarea la concert este liberă, în limita locurilor disponibile.

Organizatori: Direcția de Cultură a Municipiului  Carei, Centrul Cultural Carei cu sprijinul Primăriei și al  Consiliului Local al Municipiului Carei.  Invităm pe această cale toți careienii la evenimentele care vor avea loc cu  ocazia Zilei Naționale a României.

comentarii

de ......... la 1 decembrie 2014 - 10:38

Pentru voi sarbatoare pentru noi NU !!!

de lajos la 1 decembrie 2014 - 11:20

mai lasati cu scrisul gagiilor ca putim de la o posta a sovini si iar ajungem de rasu lumii cu primaria noastra….

de Vali la 1 decembrie 2014 - 17:21

La multi ani Romania ! La multi ani romani oriunde va aflati ! Traiasca Romania,tara in care traiesc si convetuiesc impreuna :romani,maghiari,germani si alte nationalitati,e tara in care s-au nascut au invatat,s-au ajuns ,au muncit alaturi de romani !Sa le fie rusine celor care afirma ca pentru ei nu e sarbatoare !

de gheorghe la 1 decembrie 2014 - 19:42

bravo vali

Lasati un comentariu