Careienii pot cere daune morale şi materiale de la Electrica

• publicat la: 6 ianuarie 2015
Careienii pot cere daune morale şi materiale de la Electrica

UPDATE: Duminica,11 ianuarie 2015, au sosit in cutiile postale ale careienilor adresele de la primarie,ce trebuiesc completate si depuse la camera mentionata.

UPDATE:

Am solicitat si am primit de la primărie formularele ce trebuiesc completate pentru a initia procedura de recuperare a daunelor morale si materiale suferite în perioada 31 decembrie 2014-2 ianuarie 2015.

     ÎN ATENŢIA LOCUITORILOR

 AFECTAŢI DE PANA DE CURENT ELECTRIC DIN INTERVALUL 31.12.2014- 02.01.2015

                   Unitatea Administrativ-Teritorială municipiul Carei şi Consiliul Local al municipiului,vă aducem la cunoştinţă că în urma sistării furnizării de curent în perioada 31 decembrie 2014 – 2 ianuarie 2015, aveţi posibilitatea de a solicita furnizorului ELECTRICA S.A. daune morale şi după caz, daune materiale.

În acest sens, consiliul local sprijină acţionarea în instanţă a serviciilor de energie electrică, în numele şi în interesul cetăţenilor, prin asistenţă juridică.Informăm locuitorii – persoane fizice, cât şi persoanele    juridice – din zonele afectate de pana de curent, că stăm la dispoziţia dvs. pentru iniţierea procedurilor legale în vederea recuperării pe cale judecătorească a despăgubirilor pentru prejudiciile cauzate.

Paşii ce trebuie urmaţi:

  1. Completarea formularului anexat
  2. Depunerea formularului la sediul primariei municipiului Carei, str. 1 Decembrie 1918 nr. 40, la Registratura unităţii, între orele 10-18, până la data de 20 ianuarie 2015, în zilele lucrătoare

sau transmiterea prin email a formularului la adresa:  primariacar@yahoo.com sau la nr. de fax:  0261- 861566,

 

          În aşteptarea răspunsului dvs., vă asigurăm de întreaga noastră consideraţie.

fara nici o semnatura


FORMULAR PRETENŢII

 

1

Nume / Prenume

2

Domiciliu 

3

Nr. de telefon

4

Daune morale – Observaţii – criterii de calcul a daunelor morale, cum ar fi numarul membrilor de familie, copii, vârstnici, bolnavi, cum aţi fost afectat în perioada 31 decembrie 2014- 2 ianuarie 2015
 
 
 
 
 
 
 

5

Daune materiale constând în pagubele cauzate de pana de curent cum ar fi – aparate electrice, electrocasnice, centrale defectate :
 
 

7

Data / Semnătura

 

Marţi,6 ianuarie 2015,consilierii s-au reunit în prima şedinţă din acest an,la initiativa consilierului liberal Ilie Ciută, pentru a discuta despre situaţia în care s-a aflat municipiul Carei la sfârşit şi început de an, despre măsurile ce se impun pe viitor şi evident,despre modalităţile de a acţiona în instanţă  societatea Electrica   pentru recuperarea pagubelor,a daunelor produse.

Au fost prezenţi toţi consilierii,mai puţin viceprimarul Keizer.

In deschiderea şedinţei,primarul a dat citire documentului afişat pe site-ul Prefecturii ce cuprinde o statistică a  consumatorilor din judetul Satu Mare şi includerea de către societatea de furnizare a energiei electrice sătmărene a unui proiect de modernizare a reţelei de alimentare cu curent din mun.Carei.

Cu prilejul  convocării acestei şedinţe de către consilierul Ciută, primarul Kovacs a oferit mai multe date despre dimensiunea dezastrului din cele 3 zile în care am rămas fără curent. Astfel,am aflat că un număr de 32 de transformatoare din oraş au fost afectate. Primarul a continuat apoi cu dezvăluirea faptului că a aflat despre faptul că în România există 8 societăţi de furnizare a energiei electrice,împărţite pe regiuni.

”vă fac un pic de informare ca să ştiţi despre ce vorbim…există o societate  Electrica Furnizare..una Electrica Distribuţie …”

Am mai aflat că  societatea ContiTech Carei din grupul Continenetal are un furnizor de energie electrică din Bucureşti  iar una din firmele careiene  are un furnizor din Ungaria.

Primarul a apreciat şi activitatea presei care a determinat reacţia marilor din societatea Electrica şi din minister, chiar dacă domnia sa a  catalogat semnalările presei ca şi…”scandal”. Având în vedere că Buletin de Carei a oferit   prima informaţie despre pana prelungită de curent din Carei , fiind apoi contactat de televiziuni şi presă centrală, apreciem  calificativele  domnului primar,mai ales dacă ţinem seama şi de faptul că  datorită semnalărilor noastre au reacţionat în lanţ si forurile superioare şi astfel, Careiul va fi curprins în planul de investiţii pentru modernizarea reţelei de cablare pentru curent electric.

Foarte rapid ,de la  ozi la alta,directorul Electrica Satu Mare,Mircea Tămaş, a dat citire raportului cu privire la creşterea siguranţei pentru alimentarea consumatorilor şi a confirmat faptul că modernizarea cablurilor electrice de la Carei este cuprinsă in planul de investiţii pe 2015.

Ce nu am aflat în ultimii ani  şi nici măcar în ultimele luni de zile,ştiut fiind că SC Electrica Satu Mare nu a oferit comunicate de presă, am aflat în ultimele zile de după avaria masivă de la Carei.

Vreţi să mai facem Proces Verbal ? a întrebat  la un moment dat primarul Kovacs?  Atunci să chemaţi pe doamnele să scrie…..Starea populaţiei in timpul celor 3 zile fara curent a fost sumbră,au făcut mulţi haz de necaz…m-a surprins plăcut răbdarea careienilor….am depistat că lipsesc generatoare de curent la firme mai ales la cele care organizează Revelionul..nici la spital nu e suficient grupul eletrogen care asigură doar iluminatul dar nu şi sterilizatorul,bucătăria şi spălătoria…acum mă bucur că la primărie avem 3 surse de alimentare”…a mai adaugat primarul Kovacs. 

S-a trecut apoi la subiectul pentru care  a fost de fapt convocată această şedinţă, si anume identificarea modalităţilor de ajutorare a careienilor să se constituie într-un grup care să solicite Electrica SA daune morale  iar păgubiţii să identifice valoarea pagubei.

Consilierul Ilie Ciută a adus la cunoştinţa colegilor săi faptul că  ar dori ca împreună să se preocupe de asigurarea unui  ajutor minim cetăţenilor afectati care pe lângă disconfortul creat au suferit şi pagube.

Trebuie să ajutăm oamenii să îşi recupereze pagubele. Pe lângă această solicitare,se pot pretinde şi daune morale şi trebuie să le explicăm oamenilor ce drepturi au şi  prin această acţiune să nu mai permitem ca pe viitor să mai aibă loc asemenea evenimente nefericite datorate unei situatii ce se putea prevedea…dacă se schimbau din timp cablurile…Să anunţam în primul rând oamenii care au avut de suferit, ca să vină la primărie unde ne putem stabili un orar. Anunţul să fie făcut prin toată mass-media şi în paralel să tipărim nişte foi,bilingve,pe care să menţionăm intenţia noastră si să le împărţim pe străzile care au fost afectate de pana de curent. După ce vom vedea câţi careieni sunt dispusi să  se  înscrie  la acestă acţiune,vom putea contacta o firmă de avocatură puternică…am auzit că la Timisoara ar fi existat un proces câştigat de societatea civilă împotriva Electrica deci trebuie să ne interesăm  şi acolo…”

Deosebit  de vehement şi pertinent a fost consilierul Muller care a atras atentia asupra faptului că nu a fost vizibilă până acum Protecţia Consumatorului „ care vine pe la toate SRL urile mici din Carei în control dar când a fost vorba de afectarea atâtor consumatori nu a fost de găsit! Ei trebuiau  să vină şi să constate la faţa locului ce s-a întâmplat! E foarte jignitor ce s-a întâmplat! Nu numai că furnizorul de curent nu a prezentat scuze dar nu a dat nici informaţii de nici un fel în cele 3 zile! Menirea noastră este ca să facem o adresă şi să informăm la nivel înalt cele întâmplate aici la Carei !”

In  ce priveşte actiunea propusă de consilierul Ciută,de iniţiere a unui grup de sprijin pentru careienii dispusi să dea în judecată Electrica pentru  lipsa curentului electric în perioada 31 decembrie -2 ianuarie,toti ceilalti consilieri au fost de acord că demersul e binevenit.

Deşi reticent la acţiunea de înaintare în justiţie a Electrica,mai ales  că eu sunt între ei şi oraş,că acum vin cu lucrări de investiţii..primarul Kovacs a trasat sarcina juriştilor ca până miercuri la ora 10,00 să fie gata tipizatul  bilingv ce se va trimite careienilor de pe străzile afectate, pentru a li se aduce la cunoştinţă de posibilitatea de a fi ajutati de Consiliul Local în demersurile lor de recuperare a pagubelor şi a daunelor morale la care au tot dreptul.

Vă vom tine la curent cu orarul de preluare şi  sala unde se pot depune  tipizatele completate  ce le veţi primi în cutia poştală în zilele următoare.

 

redacţia

Am retinut de pe site-ul Electrica,

 

Sucursala de Distributie a Energie Electrice SATU MARE

Misiunea principala a filialei este aceea de a realiza serviciul de distributie a energiei electrice tuturor clientilor, la parametrii calitativi superiori, conform standardelor internationale care opereaza pe piata energiei.

Toate activitatile care concura la realizarea acestui obiectiv major, ca si personalul care asigura realizarea lui, vor fi supuse rigorilor cerute de standardele de calitate, convinsi fiind de faptul ca aceasta este filozofia pe termen lung,  pentru a fi competitivi pe piata si pentru a oferi clientilor confortul asteptat.

Promovarea calitatii este una din principalele prioritati ale Filialei Electrica Distributie Transilvania Nord. Atat la filiala cat si la cele 6 sucursale este implementat sistemul de management integrat (calitate, mediu, securitate si sanatate ocupationala) in conformitate cu cerintele standardelor SREN ISO 9001:2008, SREN ISO 14001/2005 si OHSAS 18001/2007.

Obiectivele principale ale SC FDEE Electrica Distributie Transilvania Nord SA sunt:

  • Cresterea increderii si satisfactiei consumatorilor.
  • Imbunatatirea continua a sistemului integrat de management calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala.
  • Imbunatatirea managementului resurselor naturale, utilizarea sustinuta a resurselor regenerabile, diminuarea impactului negativ asupra mediului si generarii deseurilor, precum si eliminarea responsabila si in siguranta a deseurilor.
  • Modernizarea instalatiilor prin asimilarea echipamentelor si tehnologiilor performante nepoluante, in conditii de sanatate si securitate ocupationala.
  • Perfectionarea, instruirea si imbunatatirea nivelului de pregatire profesionala a personalului, pentru cunoasterea, aplicarea si respectarea prevederilor din domeniul sanatate si securitate ocupationala cuprinse in documentele sistemului de management integrat, a cerintelor legale in vigoare, precum si a celor cuprinse in proiectele si tehnologiile adoptate.

Sustinerea initiativelor publice si a programelor guvernamentale destinate protectiei mediului, sanatatii si securitatii ocupationale.

comentarii

de caraian la 7 ianuarie 2015 - 08:20

felicitari domnule ciuta!
mereu ati fost alaturi de cei aflati in nevoi!

de JOZSI la 7 ianuarie 2015 - 08:43

In sfarsit consiliul este alaturi de populatia de unde au primit voturile si nu s-a votat la ordin ca o turma.Speram ca nu ramane doar la nivel de vorbe-n vant.

de Felicia la 7 ianuarie 2015 - 09:49

bine ca avem un consilier ca si ciuta care se sperie de crizele primarului ce nu suporta sa vada careieni de rand in apropierea biroului lui din primarie si a fost in stare sa trimita pana si sala de casatorii la centrul social din fost cazarma.

de sandu la 7 ianuarie 2015 - 10:42

de ce sa ne fie frica de un primar care nici macar nu tine cu careienii?
si el este tot un cetatean al acestei tari si daca nu isi plateste datoriile si are taiat salaru….adica pentru el s an u se aplice laegea care e valabila si pentru noi??? el crede ca are doua perechi???
noroc ca il avem pe domnu ciuta care are curaj sa spuna verde in fata si sa si tina cu oamenii pagubiti!

de JOZSI la 7 ianuarie 2015 - 12:42

Oare corpul de control mai vine(cainele care latra nu musca)?

de coriolan la 7 ianuarie 2015 - 13:29

Felicitari i se cuvin si domnului consilier Muller, pentru interventia reala si promta, pe care avut-o in plenul sedintei!

de betonu la 7 ianuarie 2015 - 13:38

corpul de control cauta sa descopere reteta de succes a prmarului covacila care din salar redus are posibilitate sa ia masini la copii si sa construiasca uscatorie de cherestea mare si sa faca din darapanatura de pe caplenilor unb palat cu termopane si luxuri regesti si sa mai si ramana bani de casute de vacanta prin hungaria si sa mai si aranjeze hinul si cumatrul cu banii careienilor.
dupa ce descopera reteta corpul de control o va breveta ca sa se bucure de ea si ceilalti careieni mai ales aia care au stat in frig si intuneric fara un ceai cald ca doar cantina sociala e pentru hunor si gasca lui de grofi scapatati asa ca si cei veniti imbracati in caritasuri si nemancati si cu masini ruginite

de gheorghe la 7 ianuarie 2015 - 16:32

aceasta sedinta trebuia sa aiba loc in dimineatza zilei de 1 ianuarie cand noi inghetam de frig apropo stie cineva unde este vivele care injura non stop

de tibi la 7 ianuarie 2015 - 16:49

pe 1 erau obositi majoritarii dupa beuture si chefuiale….si acum kovacs iar plateste la satmarenii sa scrie ca pe el a interesat careienii dar injura daca urca cineva la el la birou si a trimis careienii la fost cazarma sa nu mai vada pe ei la primarie noua!
fotbalistu se distreaza bine in concediu si b.szik a vilagra ca a primit banii beton si trebuie sa cheltuie cumva

de ghituca la 7 ianuarie 2015 - 17:54

Pe rol actiunea RETEAUA CURENTUL ELECTRIC….PE CAND AUZIM CE SE INTAMPLA CU RETEAUA DE APA…..SI CONDUCTELE DE APA SUNT VARZA PIERDERILE LE PLATESC CETATENII…Incompetentii vorbesc mult si realizeaza atat de putin poate dupa asfaltarea orasului…In orice caz poarca suntem in Evul Mediu……. Rusineeeeeeesa va fie………………!!!!!!?

de JOZSI la 7 ianuarie 2015 - 19:07

Nu sti tu,fiecare asfaltare aduce profit..

de Jajah la 7 ianuarie 2015 - 19:15

Woooow

Bine ca exista buletindecarei si domnul consilier.
Inca o dovada de cea mai frustrata directie politica ce am vazut in ultimii 25 de ani :))
E comic deja cum unul e superman celalalt diavolul!!
Apoi si daca scrieti adevaruri , deja nu se vede intre atatea minciuni si instigari!!

Is curios daca stergeti si asta.

de liberal la 7 ianuarie 2015 - 19:41

cine e de vina ca domnul consilier nu are nevoie de bani de la oras ca sa traiasca bine si ca are firma de productie de 24 de ani si cine e de vina ca primaru a falimentat toate cele 4 firme ale lui si a avut nevoie de postul de primar ca nu avea bani nici de telefonul mobil si statea fiscul la usa lui ca sa mai ia din datoriile pentru care a trebuit sa dea casa….
comic nu e pentru nimeni ca acum va falimenta orasul cu datoriile in care l-a bagat si toti vom avea de suiferit dar ne vomn racori la arteziene…dupa ce ne vom incalzi pe pavaj pana schimba astia cablurile ca sa avem si noi curent cum trebe.
erai si tu cu iamncsi in masina la vama cand a fost saltat de politia maghiara uc tigarile de contrabanda in portbagajul masinii primariei cu care facea naveta la vallaj? e adevarat ca in 25 de ani asa mafioti ca la carei nici in italia nu gasesti ca plina e primaria de neamuri angajate pe cumetrii si ne mai miram ca ZBOARA BANII DIN PRIMARIE IN BUZUNARE PERSONALE SI NU MAI AJUNG PENTRU CURENT SI RETEA DE APA

de Jajah la 7 ianuarie 2015 - 19:46

Sa fiti sanatosi.
Nu, nu am fost in masina.
Nici nu stiam daca a fost singur sau nu, dumneata esti mai informat in tema asta.
:))))))

de liberal la 7 ianuarie 2015 - 19:52

noi mereu suntem informati pentru ca ne pasa ce se intampla in oras si nu suntem doar simpli executanti ai ordinelor mafiotilor de la udmr.
oricum stii despre soferul iancsi si despre traficul din vama ungureasca doar ca nu iti vine la indemana sa vorbesti despre faptele ce se petrec in curtea primariei carei de unde voi traiti pentru ca nu sunteti in stare sa va intretineti singuri.
ce ar fi kovacs si lajos fara banii de la primarie??? ar sta la colt de strada cum au facut si inainte sa ajunga in scaune..unul a pierdul la faliment firmele si altul la jocurile de noroc!

de Jajah la 7 ianuarie 2015 - 20:44

Eu zic ca iar frustrarea vorbeste. Ce ma intereseaza pe mine soferul lu kovács? nu Inteleg de ce tot vorbesti despre asta. Nu ma afecteaza si nu ma caracterizeaza nici pe mine nici pe primar, ba mai mult nici pe dl consilier.
Parerea mea ca orasul este frumos,, drumurile sunt mai bune.
Ma deranjeaza stilul in care lucrati, este chiar urat si nu inteleg de ce nu vb si despre faptul ca numai si numai primarul este de vina si ca dl consilier e cel mai bun. Chiar considerati pe cititorii vostri atat de slabi incat sa fie manupulati intrun fel atat de transparent.

de Jajah la 7 ianuarie 2015 - 20:50

Este de necrezut ca unul e mafiot si fura si minte etcetc iar celalalt e cel mai cinstit si sincer. Hai sa fim seriosi.
Va pup!

de liberal la 7 ianuarie 2015 - 20:52

pai tocmai asta e diferenta intre liberali si voi.
pe liberali ii intereseaza soarta orasului iar pe voi numai burta voastra!
soferul primarului ne intereseaza pana foloseste banii pe care noi ii dam la taxe si impozite si de unde ia el salar si bani de benzina ca sa isi faca lui avere din banii nostri.
normal ca nu ne place sa fim furati si normal ca pe lenesi ca voi va intereseaza sa traiti pe spinarea altora ca ati uitat sa munciti de cand v/a invatat covaci la furat!
nici noua nu ne place stilul tau egoist si hotoman asa ca nu ne intereseaza ce crezi tu care traiesti numai pentru tine si burta ta..esti prea mic ca sa intelegi ca traim in comunitate si prea prost ca sa intelegi ca ne dam seama de ce manipulari incerci sa faci..cititorii stiu oricum de mismasurile primarilor si gasca de mafioti din primarie ce invart banii careienilor in folosul lor personal..mai bine meri si plateste datoriile la jeno primaru’

de liberal la 7 ianuarie 2015 - 20:55

e greu de crezut ca cineva te crede cat timp oricine stie de datoriile de miliarde ale primaruluii si de retinerea lui pe salar din 2008..si doar vedem toata ziua cum se plimba cu masina fundatiei de promovare a turismului local pe care o foloseste in scop personal..aia neagra renault fluence parcata pe caplenilor unde sta in gazda

de liberal la 7 ianuarie 2015 - 20:56

foarte greu de acceptat ca udmr are un presedinte perdant cu datorii cat casa si cu sofer anchetat pentru trafic de tigari cu masina oficiala a primariei iar consilierul traieste din afaceraa lui ce merge din 1991.

de Careianul. la 7 ianuarie 2015 - 22:28

Cine mai crede in justitia corupta, minciunile si prostiile primariei?Toata lumea se duce de aici ca sant satui de saracia , jaful din acest oras judet si tara.In curand nu va ramane numai primaru si cam atat.

de vasile la 9 ianuarie 2015 - 15:38

da vad ca primaru nu a semnat adresele de anuntare a populatiei.
sa aiba legatura cu ce spune consilierul croitor brema prin oras ca sa nu vina oamenii ca nu primesc nimic?
cei de la timisoara au primit cite 200 de milioane de persoana ca dauna morala la care s-a adaugat si paguba materiala dar poate ca udmrul are frica ca lumea va trai mai bine si nu vor mai asculta de ei si nu vor mai putea inebuni de cap cu minciunile lor oamenii.
udmr carei aduce numai saracie la careieni!

de careian la 9 ianuarie 2015 - 16:15

eu am fost l[ primarie si nu am putut sa depun cerere ca erau toti plecati la ceva mormantare si am mers la avocata din centru si a spus c\a deja a vorbit la timisoara si vom castiga si noi procesul.
rusine ca la primaria nu intereseaza de noi care trebuie sa platim darile dar de necazul nostru nu intereseaza pe primarii

de Vasile la 9 ianuarie 2015 - 16:51

nu va ai fortati mintiti de avocati care vor sa va ia bani in contactul de furnizare scrie clar ca electica poate intrerupe tensiunea timp de 72ore

de JOZSI la 9 ianuarie 2015 - 17:17

Vedeti?mortu-i de vina.Daca nu murea,cei de la primarie eau la datorie sau la cafea.
Este tot una,acolo nu erau.

de vito la 9 ianuarie 2015 - 17:41

careianule! dar dute si tu la primaria de dimineata si nu dupa masa!

de careiu la 9 ianuarie 2015 - 18:48

ma Vasile tu lucri la electrica si ai teama ca ramai fara salar?
la Timisoara e acelasi contract cu 72 de ore si tot au castigat oamenii cate 200 de milioane de familie ca daune morale!

de magdi la 9 ianuarie 2015 - 20:37

doamnele din primarie au spus ca nu merita sa bagam cerere pentru pagube ca ne cheama apoii la multe intalniri dar nu merita pentru 200 de milioane sa mergi la cate intalniri te cheama?
cine a gresit sa plateasca!
electrica nu iarta pe noi daca nu platim facturi la timp si atunci noi de ce sa nu credem ce avem dreptul?
cine nu are nevoie de banii astia sa stea acasa si sa linge pe jeno si arpi!

de Horia Mărieș la 9 ianuarie 2015 - 21:59

O luare de pozitie corectă a unui cititor la un articol similar cu cel de mai sus, dar apărut in nagykaroly.ro la 2015-01-06.
Comentariul este scris foarte corect in limba maghiară deci se poate deduce etnia autorului.
Il transcriu mai jos ca să nu mai avem pe aici alte vorbe, ca cele scrișe de exemplu de Jajah și de altii ca el.
Careiul fiind un oraș multicultural, nu este neapărată nevoie de traducere.

“Szende 2015-01-07 10:41:57
A halozat a 60-as/ 70-es evekben epult. Kerdes az, hogy 89 ota ki felelos a karbantartasi munkalotakert? Ugy tunik a szamlazas zavartalanul megy, ezzel a joggal minden rendben az Electrica-nal. De ki a felelos az infrastruktura karbantartasaval, modernizalasaval- hisz man nem csak egy egot hasznalnak egy szobaban! Miert csak igy fedezzuk fel, hogy nincs preventiv hozzaallas, meg a polgarmesteri hivatal reszerol sem! Egy kozosseg lakosainak sorsarol a valasztott eloljaroknak kellene gondoskodni. Sajnos, tobb idos embert is ketsegbeesett allapotba sodort a kialakult allapot, foleg a kihult szobak, hazak miatt es a bizonytalansag miatt.”

Nu-l cunosc pe autorul Szende, nu știu cine este. Dar subscriu la cele scrise de dãnsul.

de zoli la 10 ianuarie 2015 - 10:22

de ce spun consilierii rmdsz in oras ca nu merita sa punem hartiile ca sa facem proces pentru electrica?
poate ca au frica ca se afla despre lucrarile pe care elelctrica a facut la oras la zonele unde stau si atunbci iese mai mare scandalul…la fel ca si cu masterplanul cu apa din carei unde va face lucrarile firma unui consilier local tot de la rmdsz

de x la 10 ianuarie 2015 - 14:09

Sunteti toti dusi cu pluta. Va dau un sfat mai bine mergeti sa lucrati, decat sa stati si sa vorbiti.

de y la 10 ianuarie 2015 - 15:53

sa mergem sa lucram ca sa aveti voi ce jumuli din darile catre oras?
aveti teama ca nu mai lucram si nu mai aveti din ce face paranghelii cu fetele pe masa???

de misi la 10 ianuarie 2015 - 22:01

primarul nu este de acord cu angajarea primariei in recuperarea pagubelor pentru ca el a zis ca nu poate sa fie impotriva electrica,la fel si gacuta lui de slugi care spun prin oras ca nu merita sa pui plingere ca e pierdere de timp..la timisoara au fost castigate toate procesele cu electrica si numai daunele morale au fost de 200 de milioane de familie.
dar primarul nu este interesat de bunastarea noastra a careienilor!

de alin la 10 ianuarie 2015 - 22:04

am auzit ca premiul castigat de jeno a fost pentru plata geamurilor de la noua primarie luate de la second hand si platite de noi exact invers ca mobilierul de la salile de la castel care a fost luat nou si platit ca si cum ar fi antic/ce mai nebunie pe unii sa se joace asa cu banii orasului.

de deri la 11 ianuarie 2015 - 01:54

Incredibil ca udmr nu vrea sa sprijine careieni si procesul. Nu e bine asa. Eu recunosc ca sunt prost dar cade rau ca primaria nu sprijina. Fara curent fara caldura a fost greu si acuma nici sa nu intelegi problema noastra si sa vrei sa nu facem proces Eu vreau sa facem proces si sa castigam ca electrica sia batut joc de noi.

de Geta la 11 ianuarie 2015 - 10:35

cum sa sprijine primaria un proces cu electrica daca cei de la carei au tras cabluri la cine a platit mai mult????
praf a facut orasul jeno si cu imprumuturile si cu logica lui de falimentator de firme care acum va sparge ce s-a asfaltat si pavat ca sa schimbe conductele de apa si curent

de pagubit la 11 ianuarie 2015 - 15:32

avocatii din carei au sute de solicitari din partea careienilor pentru ca primaria nu doreste sa se implice in procesul cu electrica si ne tot m inte ca ne ajuta dar nu ne ia in seama!
sa nu credeti ca daca nu va implicati tulipanilor noi vom tacea ca mieluseii cum ati vrea voi ca sa nu suparati conducerea voastra putreda si care are cabluri noi de curent!

de simi la 12 ianuarie 2015 - 23:50

acum se pot face lucrarile cu electrica si daca e iarna???
vara ati facut pentru voi si noi am rabdat friugul de anul nou si acum va dati ca vreti proces cu electrica da in oras vorbiti ca nu are rost sa facem ca si asa pierdem,,am vorbit deja cu avocatul si fac ceva pe primaria voastra nesintita!!!!

de mircea la 13 ianuarie 2015 - 08:38

si io am vorbit la timisoara cu cei care au luat banii de la electrica dupa proces si merita bagate hartiile.

Lasati un comentariu