Careiul în emisiunea „Frumuseţe pe muchie de cuţit“

• publicat la: 27 ianuarie 2015
Careiul în emisiunea „Frumuseţe pe muchie de cuţit“

Sub titlul „O femeie care se considera «urâtă» după ce soţul violent a desfigurat-o şi-a schimbat viaţa în cadrul unui show de la o televiziune română“, tabloidul „Daily Mail“ „reîncălzeşte“ o ştire veche de cinci ani.

„Gabriela Ionescu din oraşul nord-vestic Carei s-a căsătorit la o vârstă fragedă pentru a putea pleca de acasă, dar soţul ei a fost abuziv şi violent. Când în sfârşit s-a decis să-l părăsească, la vârsta de 27 de ani, el îi distrusese deja majoritatea dinţilor“…

„M-am simţit bătrână şi urâtă şi eram urâtă, iar oamenii obişnuiau să mă evite când mă întâlneau. Nu voiam să merg în vizite pentru că nu puteam mânca altceva în afară de supă, iar soţul meu îmi spunea în mod constant că sunt bătrână şi nefolositoare şi asta nu mă ajuta“, declara în urmă cu cinci ani Gabriela Ionescu, în cadrul show-ului de la Pro TV prezentat de Victor Slav.
Recent, femeia a fost invitata lui Cătălin Măruţă şi a povestit cum viaţa ei s-a schimbat radical în urma ajutorului primit în emisiunea „Frumuseţe pe muchie de cuţit“.
integral pe adevarul.ro

comentarii

de denis la 28 ianuarie 2015 - 17:45

bravoi ca sio revenit

Lasati un comentariu