Miting pentru anularea legii vânzării pământului către străini

• publicat la: 4 martie 2015
Miting pentru anularea legii vânzării pământului către străini

Asociaţia Proprietarilor de Păduri, Păşuni Şi Terenuri Agricole din Ardeal , va organiza in data de 6 martie 2015,  un miting de protest   intre orele 11,00 si 13,00, la Prefectura din Cluj Napoca.

Preşedintele filialei Maramures, Gheorghe Cozmuta, solicită “anularea legii privind vânzarea pământului românesc către străini, întrucât Parlamentul care a emis-o este în afara legii, încălcând voinţa Poporului Român exprimată la Referendum”.  

comentarii

de Horia Mărieș la 6 martie 2015 - 04:48

Breaking News:

INFORMARE DE PRESĂ
Ca urmare a preocupării conducerii Instituţiei Prefectului în privinţa identificării unor proceduri concrete şi unitare la nivelul judeţului în domeniul aplicării Legilor fondului funciar, în şedinţa ordinară de joi, 5 martie 2015, de la ora 10,00, membrii Comisiei Judeţene pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor au aprobat “Procedura operațională de lucru privind stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor”. Această procedură a fost transmisă spre informare şi aplicare fiecărei Comisii Locale de Fond Funciar. Prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram are convingerea că acest regulament va duce la scurtarea timpilor de aşteptarea în vederea soluţionării dosarelor de fond funciar de la nivelul fiecărei unităţi administrativ-teritoriale.
Procedura de lucru este publică şi poate fi accesată pe site-ul Instituţiei Prefectului, la http://www.prefecturasatumare.ro.
05.03.2015 Cancelaria prefectului”

Dacă accesezi link-ul indicat in informarea de presă, dai peste poza Prefectului. Frumos, ce-i drept.
Halal „Cancelarie” a prefectului!. Multă minte le mai lipsește. Sunt și ăștia niște bipezi care taie frunză la câini.

de Horia Mărieș la 6 martie 2015 - 08:20

P.S.

Nu-i de loc frumos doar sa-i critic. Trebuie sa-i pun si sub lumina reflectoarelor, sa-i scot cat pot eu de mult in evidenta. Iata-i pe cei din cerebela Cancelarie a Prefectului de SM, cei inalti si destepti, exact ca brazii. Poate aveti nevoie de ei candva. Cine stie? Salariilor lor nu le stiu, sunt confidentiale.

Băbţan Raul, Director Cancelarie; Inoan Adriana, Consilier; Bondrea Rozalia, Consultant; Lorena Georgi, Purtator de cuvant (presa@prefecturasatumare.ro)

Lasati un comentariu