Discuţii la Prefectură pe marginea Legii 17 din 7 martie 2014,de vânzare-cumpărare a terenurilor agricole

• publicat la: 10 iulie 2014
Discuţii la Prefectură pe marginea Legii 17 din 7 martie 2014,de vânzare-cumpărare a terenurilor agricole

Vineri, 11 iulie 2014, de la ora 10,00, în sala mare de şedinţe a Palatului Administrativ din Satu Mare va avea loc o şedinţă de lucru cu primarii, secretarii unităţilor administrativ-teritoriale din judeţ şi reprezentanţii instituţiilor publice cu atribuţii în aplicarea Legii nr.17 din 2014,

Discuţiile vor avea loc pe tema Legii nr. 17 din 7 martie 2014, lege privind unele măsuri de reglementare a vânzării-cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan şi de modificare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societăţilor comerciale ce deţin în administrare terenuri proprietate publică şi privată a statului cu destinaţie agricolă şi înfiinţarea Agenţiei Domeniilor Statului.

Scopurile prezentei legi sunt: asigurarea securităţii alimentare, protejarea intereselor naţionale şi exploatarea resurselor naturale, în concordanţă cu interesul naţional; stabilirea unor măsuri privind reglementarea vânzării-cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan; comasarea terenurilor agricole în vederea creşterii dimensiunii fermelor agricole şi constituirea exploataţiilor viabile economic.

Terenurile agricole situate în intravilan nu intră sub incidenţa prezentei reglementări.

comentarii

de simi la 11 iulie 2014 - 09:05

se va discuta si despre afacerile cu terenuri din ianculsti unde primaria carei isi baga coada pt consilierii tulipoani?
cum se poate ca un lac al satului sa fie interzis pentru sateni si sa plateasca 50 de lei ca sa intre???
primaru e venit in carei in 1986 cu carnetu de pcr in buzunar si incxa are retinere pe salar si isi bate joc de un sat intreg si le ia terenurile si lacul ca sa le dea la consilierii lui???
pana si pe contabilul de la sectia de scaune l-a facut consilier dupa ce l-a dat afara pe profesoru visnyai csabi..

Lasati un comentariu