Liceeni careieni găsiţi leşinaţi după consum de etnobotanice

• publicat la: 2 aprilie 2015
Liceeni careieni găsiţi leşinaţi  după consum de etnobotanice

Doi elevi de la Liceul Tehnologic Simion Bărnuţiu  au fost găsiţi acum câteva zile căzuţi la pământ, în fata restaurantului Select. Echipajele de Poliţie sosite la faţa locului au sesizat DIICOT Satu Mare si  au trimis elevii la sectia Urgente de la Spitalul Municipal Carei iar de aici au fost directionati imediat la  Spitalul  Judeţean Satu Mare.   Cauza leşinului lor ar fi, potrivit celor declarate de şeful interimar al  Poliţiei  Municipiului Carei, cms.Ilie Coşarcă , consumul de ţigări  din plante etnobotanice.

“…din păcate,acestea nu intră în categoria drogurilor deci au o cu totul altă încadrare. Potrivit celor declarate   de elevi, aceştia  şi-ar fi achiziţionat ţigările din Ungaria…”.

Fiind vorba de elevi minori, se pune problema cum au ajuns aceştia să treacă graniţa în Ungaria ca să îşi cumpere asemenea  articole , ştiut fiind că minorii trebuie să fie însoţit de ambii părinţi sau  să dispună de o procură semnată de aceştia prin care îşi dau acordul ca  minorii să treacă graniţa însoţit de alt adult.

Agenţii Poliţiei de proximitate au efectuat controale în incinta liceului amintit, urmând ca la finalizarea anchetei să obţinem mai multe detalii despre evenimentul în care au fost implicaţi  cei doi elevi.

Update

Cei doi elevi  consumatori de etnobotanice, dintre care unul era în comă, sunt Adrian C. şi Denis B. şi sunt în clasa a XII-a, deci au 18 ani împliniţi.

 

 redactia

comentarii

de toni la 2 aprilie 2015 - 21:29

haos….la ase primasi ase politii/ raiu infractorilor pa la toate colturile ,banii sa iasa ca tine primasu spatele

de dimitriu radu mihai la 3 aprilie 2015 - 05:39

siggiulgur nu se putea ca pe langa o veste foarte buna cu elevii de la colegiul reoretic sa nu fie si vesti proaste facute de niste copii teribilisti,stiti cum este PADURE FARA USCATURI NU ESTE.Din pacate poti sa faci multe lucruri bune la care iti trabuie mult timp si uite ca intr-o clipa se ruineaza tot pentru ca o veste proasta starui mai repede decat una buna!

de campus-kampec la 3 aprilie 2015 - 14:29

school ul doboara record dupa record…
nu credit ca va mai putea fi depasita..
X-files kutyafasza fata de agro-files

de tulipanos la 3 aprilie 2015 - 15:15

la scola lui imi
conselerul udimerre
toate merg
ca la primaria lui covaci si caizer
adica vine falimenttuuuuu

Lasati un comentariu