Trofeul „Paul Badea”, prima etapă a Campionatului Naţional de Rally Raid 2015 la Satu-Mare

• publicat la: 12 mai 2015
Trofeul „Paul Badea”, prima etapă a Campionatului Naţional de Rally Raid 2015 la Satu-Mare

În perioada 22–24 mai va debuta Campionatul Naţional de Rally Raid 2015 iar prima etapă, Trofeul „Paul Badea”, se va disputa la Satu Mare. Amănunte cu privire la evenimentul de la Satu Mare au fost oferite de Ovidiu Domide, președintele A-CAR Satu Mare, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate azi, 11 mai.

Competiţia din 2015 se desfăşoară sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi a fost preluată în totalitate de A-CAR România.

Anul acesta vor participa echipaje din România dar şi din țări precum: Italia, Polonia şi Bulgaria. Startul evenimentului va avea loc vineri, 22 mai, în Piaţa Libertăţii la ora 16.00.

În etapa de la Satu Mare vor avea loc trei curse speciale totalizând aproximativ 180 de kilometri.

În seara zilei de sâmbătă, 23 mai, la Restaurantul „Mioriţa” va avea loc festivitatea de premiere a câştigătorilor.

Organizatorii competiţiei, A-CAR România în colaborare cu F.R.A.S., pregătesc numeroase surprize publicului sătmărean. Cei prezenţi vor avea ocazia să experimenteze rolul de copilot alături de piloţi experimentaţi din ţară şi din străinătate într-o cursă ce se va desfăşura pe teren accidentat.

Pe parcursul celor trei zile va avea loc şi o expoziţie auto unde vor putea fi admirate mai multe modele de maşini ale unor branduri consacrate pe piaţa auto.
Piloţii amatori din judeţ şi numai se pot înscrie în competiţie, la Clasa „Hobby”, dacă respectă normele minime de siguranţă: asigurare Casco şi centură de siguranţă ce se prinde în minim 4 puncte.

Etapa disputată la Satu Mare aduce un plus municipiului şi judeţului făcându-l cunoscut atât în ţară cât şi în afara ţării ca unul dintre cele mai importante puncte de pe harta competiţiilor de Rally Raid.

Următoarele patru etape ale Campionatului Naţional de Rally Raid vor fi organizate la: Bistriţa, Baia Mare, Braşov şi Timişoara.

Lasati un comentariu