Cititorii ne semnalează….guri de canal capcane

• publicat la: 8 iunie 2015
Cititorii ne semnalează….guri de canal capcane

Gropile nesemnalizate şi gurile de canal neastupate sau  neadecvat realizate   sunt adevărate capcane atât pentru pietoni când acestea sunt în Piata Agroalimentară cât si pentru soferi, când acestea se află pe căile de rulare a maşinilor.

Cititorii  Buletin de Carei trag un nou semnal de alarmă în ce priveste siguranta lor. Imaginea de mai sus este din Piaţa agroalimentară Carei.

Atragem atenţia administratiei locale si a celor răspunzători de  siguranta căilor rutiere,  să  repare  denivelările existente  pentru a se evita vreun accident.

piata

str.1 Decembrie 1918

Unele sunt pe strada Crişan iar  altele pe stada Coposu . Deşi a fost semnalată încă din data de 21 martie 2015, gaura de canal  de la intersecţia străzii Ecoului cu Independenţei a rămas tot descoperită, aşteptând o posibilă victimă.

 redactia

comentarii

de dimitriu radu mihai la 9 iunie 2015 - 04:59

o asemenea capcane sunt la tot pasul,nu vreau sa exagerez dar trebuie sa fii atent ata ca esti pieton cat si daca esti cu masina ,aproape peste tot se deschid reale pericole sa te accidentezi ori sa iti distrugi masina.Sper ca se vor remedia aceste neajunnsuri mai ales ca a inceput marea campanie cu facutul canalizarii nu bibe s-a terminat cu untroducere conductei de curent.Dar trebuie sa le dam un ragaz celor implicati si sa speram ca dupa ce au reusit acel centru civic sa reuseasa ca remedieze toate celelalte deficiente!

Lasati un comentariu