Accident cu 3 victime la Ciuperceni

• publicat la: 21 iulie 2015
Accident cu 3 victime la Ciuperceni

Trei persoane au decedat și patru au fost rănite într-un accident rutier petrecut marți dimineața pe raza localității sătmărene Ciuperceni.

În urca ciocnirii frontale dintre două autoturisme în care se aflau în total șapte persoane, trei au rămas încarcerate, fiind nevoie de intervenția Detașamentului de Pompieri Satu Mare,precizeaza Agerpres.

„Personalul sosit la fața locului, după efectuarea recunoașterii, a constatat că, în urma coliziunii a două autoturisme, au rezultat șapte victime dintre care trei persoane încarcerate între fiarele contorsionate ale mașinii, care în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, nu au supraviețuit. Pompierii, paramedicii și personalul medical au intervenit și pentru acordarea primului ajutor medical celorlalte patru victime, acestea, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare”, a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Someș Satu Mare.

Serviciul   de Ambulanta  a intervenit cu 1 ambulanta de terapie intensiva mobila,1 ambulanta cu echipaj medical de urgenta cu medic,1 ambulanta cu echipaj medical de urgenta cu asistent si un echipaj de prim ajutor.

Din nefericire in accident au decedat 3 persoane si au fost transportate la U.P.U. pentru investigatii, 4 victime  constiente, echilibrate hemodinamic si respirator prezentand contuzii ale membrelor si zonei cervicale.

comentarii

de andru la 21 iulie 2015 - 12:14

accident dupa accident in judetul asta

Lasati un comentariu