Accident în Ciumeşti şi furt în Lucăceni

• publicat la: 12 august 2015
Accident în Ciumeşti şi furt în Lucăceni

La data de 02 august 2015, ora 02.30, poliţiştii rutieri careieni au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier soldat cu victime omeneşti.

Oamenii legii au stabilit din cercetările efectuate la faţa locului că Istvan S., a condus autoturismul marca Dacia, în localitatea Ciumeşti, judeţul Satu Mare, iar pe fondul neadaptării vitezei de deplasareîntr-o curbă deosebit de periculoasă , semnalizată corespunzător a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu peretele unui imobil aflat pe partea stângă a direcţiei de deplasare.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, a unei tinere de 21 de ani, a unui bărbat, în vârstă de 30 de ani şi a unui minor de 8 ani, toţi pasageri în autoturism.  Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Carei pentru acordarea efectuarea investigaţiilor medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Marţi seara, poliţiştii Secţiei Carei au fost sesizaţi prin apelul unic naţional de urgenţă 112 de către o localnică din Lucăceni, judeţul Satu Mare, despre faptul că i-au fost sustrase bunuri.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că Maria L.ar fi sustras din locuinţa reclamantei o  poşeta, care conţinea documentele personale ale reclamantei şi suma de 6 lei.

La scurt timp după  aceasta    Maria L . a părăsit locuinţa numitei Luminiţa L.,  dar pe fondul unor discuţii contradictorii care au avut loc între cele două, în timp

ce se aflau pe stradă Luminiţa  L. i-ar fi aplicat celeilalte femei lovituri repetate cu un obiect contondent, la nivelul corpului. Victima a refuzat transportul la Spitalul Municipal Carei.   Prejudiciul creat, în cazul furtului era de 100 lei, acesta a fost recuperat şi predate părţii păgubite.

În această situaţie  se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt în primul caz şi lovire sau alte violenţe  în cel –al doilea.

comentarii

de Horia Mărieș la 12 august 2015 - 18:53

“Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.” = Pușcărie, fără nici o milă!

Lasati un comentariu