Tentativă de furt de la bancomat după scenariul de la casa de schimb valutar

• publicat la: 1 November 2016
Tentativă de furt de la bancomat după scenariul de la casa de schimb valutar

În data de 31.10.2015,  în jurul orei 03:20, Poliția Municipiului Carei a fost sesizată telefonic de către un agent de securitate al unei societăți specializate de pază, despre faptul că în urma declanşării sistemul de alarmare al unui  bancomat amplasat în incinta unui  magazin din Carei,  a  surprins în preajma  bancomatului o persoană cu fața acoperită, dar care a reușit să părăsească  zona.

În scurt timp patrulele mixte formate din polițiști și jandarmi, având la bază semnalmentele descrise de agentul  de pază,  au reușit să-l prindă  pe cel în cauză pe  o stradă din localitate, stabilind că este un bărbat de 28 de ani din Ciumești.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Carei, care au constatat faptul că bărbatul identificat,  se află sub control judiciar pentru furturi comise în comuna Ciumeşti în cursul lunii septembrie 2016.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii  l-au reținut pe cel în cauză, pentru tentativă la furt calificat,  pentru de 24 ore, urmând  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de schimbare a măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive.

În municipiul Carei a mai avut loc o tentativă de furt  în data de 10 mai  2016 la o casă de schimb valutar din centru în care hoțul avea fața acoperită dar nici până la această oră nu a fost prins. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care bărbatul a intrat la casa de schimb dar acesta este încă liber.

Buletin de Carei

comentarii

de sany la 1 November 2016 - 21:25

Cn să îl prindă….gardienii lui Kovacs..!!!

Lasati un comentariu