Vecini bătăuşi la Carei

• publicat la: 10 august 2015
Vecini bătăuşi la Carei

       La data de 09 august 2015, ora 09.50 poliţiştii de ordine publică careieni au fost solicitaţi să intervină la un caz de lovire, produsă pe raza localităţii Carei, între doi vecini.

La faţa locului oamenii legii au stabilit că între Vasile C. şi Borbala D., pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri a intervenit un conflict spontan, în timpul căruia bărbatul i-ar fi aplicat femeii lovituri cu palmele la nivelul feţei.   Nu a fost necesară intervenţia personalului medical, pentru a acorda îngrijiri medicale victimei.

Ieri, în jurul prânzului  poliţiştii Secţiei Valea Vinului, au fost sesizaţi despre faptul că, pe raza localităţii Pomi, judeţul Satu Mare, o persoană a fost agresată.  Din cercetările efectuate a rezultat faptul că pe fondul unor discuţii personale Gheorghe S. i-ar fi aplicat concubinei sale, în vârstă de 39 de ani, o lovitură cu pumnul, la nivelul feţei. Nici în acest caz nu a fost necesară intervenţia personalului medical.

Duminică, la ora 17.44 poliţiştii Secţiei Tăşnad au intervenit la un caz de lovire, produs pe raza localităţii Craidorolţ.

Oamenii legii au stabilit că între Vasile V. şi fiul său în vârstă de 16 ani, a intervenit un conflict spontan, iar Gheorghe T. a intervenit între cei, moment în care a fost lovit cu un obiect dur(bâtă), în zona capului de către Vasile V.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare, dar nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

La data de 09 august a.c. poliţiştii Secţiei Satu Mare au fost sesizaţi despre faptul că, în comuna Micula, a avut loc un incident.

Din verificările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că, pe fondul unor neînţelegeri,  între  Szabolcs P. şi Marius S. a intervenit un conflict spontan în timpul căruia, cei doi şi-au aplicat lovituri reciproc, la nivelul capului, iar Marius S. i-ar fi produs o leziune minoră cu un cuţit lui Szabolcs P., la nivelul cotului mâinii drepte, fără a necesita îngrijiri medicale.

Marius S. a fost transportat la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, dar nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

La data de 10 august 2015, ora 01.17 poliţiştii de ordine publică sătmăreni au fost sesizaţi, de către un sătmărean despre faptul că, ar fi fost agresat.

Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au stabilit că pe fondul unor neînţelegeri şi a consumului de alcool, Norbert P. l-ar fi lovit pe Lajos N., la nivelul feţei, provocându-i leziuni.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde în urma investigaţiilor medicale efectuate a fost diagnosticat cu fractură piramidă nazală, nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

În toate cazurile menţionate anterior au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

La data de 10.08.2015, ora 01.40 poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi de către un sătmărean, despre faptul că ar fi fost agresat, pe strada Astronauţilor, din municipiul Satu Mare .

Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că pe fondul unor neînţelegeri între Sebastian C. şi Alexandru M. a  intervenit un conflict spontan, în timpul căruia primul i-ar fi aplicat celui de-al doilea lovituri la nivelul corpului. După acest incident Sebastian C. ar fi părăsit zona, dar la scurt timp l-ar fi aşteptat pe Alexandru M., în zona scării blocului unde acesta locuieşte,  ţinând în mâini două obiecte tăioase şi ameninţandu-l cu moartea. Agresorul nu se află la prima încălcare a legii.

Poliţiştii efectuează cercetări sub apsectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

comentarii

de Lidia la 13 august 2015 - 21:26

Prea multa violenta. Nu mai stiu oamenii sa isi rezolve problemele civilizat.

Lasati un comentariu