Gardul ridicat în faţa unui geam înfundă Primăria Tiream

• publicat la: 16 aprilie 2020
Gardul ridicat în faţa unui geam înfundă Primăria Tiream

Cazul familiei din Tiream care s-a trezit într-o dimineaţă cu un gard  de peste 2 m în faţa geamului se apropie de revenirea la normalitate. Familia Mateş a suportat ani de zile de şicane din partea autorităţilor locale dar nu numai. Oameni credincioşi, au avut încredere în justiţie şi în cauza lor dreaptă.  Cum a fost posibil ca cineva să fie lăsat să construiască un gard din bolţari de beton, de peste 2 m, taman în faţa geamului casei lor?

Astăzi a fost dată sentinţa prin care se atestă că gardul a fost construit abuziv adică Autorizaţia de Construire nr. 2/24.04.2017 emisă de către Primăria Tiream este considerată ca fiind nelegală.

Din TOATĂ COMUNA TIREAM doar familia Mateş a fost înştiinţată că trebuie să îşi închidă geamul dinspre vecini potrivit unei adrese a Primăriei Tiream din 2017..

Toate casele de locuit din Tiream au geam înspre vecini, chiar şi primarul Tireamului are unul de toată frumuseţea  spre vecini iar familia care construieşte geamul de 2,32 m din bolţari de beton are  CHIAR 2 GEAMURI   înspre  ceilalţi vecini. Şi totuşi Primăria Tiream a trimis adresă de înfundare a geamului doar familiei Mateş.

Curat – murdar!

Nici Inspectoratul de Stat în Construcţii  nu a dorit să intervină la data respectivă şi a fost nevoie de solicitarea Prefecturii pentru ca sesizarea familiei Mateş să primească număr de înregistrare.

https://www.buletindecarei.ro/2017/06/razboi-pe-fata-inspectoratul-in-constructii-din-satu-mare-certifica-inchiderea-geamului-unei-case-din-tiream-toata-comuna-are-geamuri-identice-cu-ale-familiei-mates.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/05/lovitura-de-teatru-familia-careia-i-a-crescut-un-gard-de-232-m-in-fata-geamului-a-fost-atentionata-de-primarie-sa-isi-blocheze-geamul-document.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/06/familia-din-tiream-careia-i-a-fost-blocat-geamul-cu-un-gard-de-beton-este-controlata-de-dsp-la-fosa-septica.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/05/cum-poti-ramane-fara-fereastra-la-casa-proprietate.html

Sărbători Fericite!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu