Sportive din Carei apreciate în Ungaria

• publicat la: 29 septembrie 2015
Sportive din Carei apreciate în Ungaria

În data de 27.09.2015 a avut loc la Szekszárd (Ungaria) Concursul național de tenis de masă (cat I) pentru cadeți cu posibilitatea de a obține puncte în Clasamentul național al Ungariei.

La această competiție a participat și sportiva din Carei, DARI HELGA, legitimată la Clubul Statisztika Budapesta, concurând la o categorie mai mare de vârstă, obținând 2 medalii de bronz la proba de simplu și dublu.

La proba de simplu a invins urmatoarele sportive de pe tabloul principal de 32: Bokros Kamila (Szekszárd) cu scorul de 4-0 ; Fulle Kata (componentă a lotului de cadete a Ungariei și participantă la Campionatul European din 2015) cu scorul de 4-0; după care s-a întâlnit în sferturile de finală cu fosta colegă a ei de la Clubul Elevilor – TAPO Carei, și anume KERESZTESI KITTY actualmente componentă a echipei Szekszárd pe care a învins-o cu 4-1 calificându-se astfel în semifinală, unde a fost întrecută de colega ei de club Gondor Fanny cu scorul de 4-2.

Lipsiti de  susţinere din partea administratiei locale, sportivii careieni au ajuns să fie legitimati la cluburi din ţară   si străinătate unde sunt apreciaţi pentru calităţile lor.

redactia

comentarii

de gyuri la 30 septembrie 2015 - 12:10

Foarte frumoasa rezultate obtinute de D.H. si K.K. in campionatul Ungariei.Munca depusa la sala de tenis de masa a Clubului Elevilor-TAPO Carei sub indrumarea atenta a antrenorului P.M.este recunoscuta atat in tara cat si in strainatate.Felicitari si sa o tineti asa si pe mai departe,fara a face mare tam-tam din lipsa fondurilor financiare( asa cum fac altii in ultima Gala a Sportului Careian).

de ana la 30 septembrie 2015 - 13:18

nu trebuie sa va fie frica sa spuneti adevarul si merita sa faceti tamtam pentru lipa fondurilor financiare de la primarie ca o faceti pentru copii si viitorul lor. nu mai fiti asa egoisti si nu va ganditi numai la voi si la cum va striga la voi lajos ca se stie in oras ca nu sprijina sportul ci numai pe cei care ling mana lui si impart cu el fondurile!
copii careienilor merita sa aduca rezultate pentru oras si e rusine ca sunt vanduti la cluburi straine pentru ca primarii nu dau nici doi fileri pentru ei!

de karcsi la 30 septembrie 2015 - 21:42

conducerea orasului ajuta numai pe karate si pe fotbalul lui lajos si pe altii zero si cladirea demult a fost aprobata sa fie facuta dar nu a vrut nimeni..si copii au tricouri de la caritas ca nu primesc nici prt echipam bani si daca sunt talentati…rusine mare sa dai la alte club copii cand aici ce bine am putea avea si noi club puternic dar atunci iese afara cat de prost acest lajos si cat de multi bani vrea numai pt el ca nu mai ajunge salarul pe distractie

de joska la 3 octombrie 2015 - 12:43

Ce ar fi daca si pe copii de la tenis de masa i-ar ajuta primaria? De ce nu se aloca fonduri si acestor copii care au rezultate foarte bun.

Lasati un comentariu