Accident pe strada Uzinei colţ cu Traian

• publicat la: 23 octombrie 2015
Accident pe strada Uzinei colţ cu Traian

Un  eveniment rutier s-a produs  în ieri dimineaţă, în jurul orei 07.00, pe DN 19, în  localitătea Botiz, judeţul Satu Mare, un bărbat a fost rănit , în acest accident.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat că autoturismul marca Dacia, care tracta o remorcă, condus de  Iona D., de 39 de ani,  a accidentat pe Ioan R., care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.

În urma impactului pietonul a fost rănit grav şi a fost  transportat  la Spitalul Judeţean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, de asemenea, atât lui cît şi pietonului  le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Joi, la ora 20.00, la intersecţia străzilor Traian cu Uzinei, din municipiul Carei, a avut loc un accident de circulaţie, soldat cu rănirea unei persoane.

Poliţiştii rutieri careieni au stabilit că un bărbat în vârstă de 58 de ani, conducea autoturismul, marca Dacia, iar pe fondul neacordării priorităţii de trecere a accidentat-o pe Edit P., care circula regulamentar cu bicicleta şi purta îmbrăcăminte  cu elemente fluorescent-reflectorizante.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a biciclistei.

Şi în acest caz conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi atât lui cât şi biciclistei le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În ambele situaţii au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasati un comentariu