Poliţia ne informează…

• publicat la: 8 noiembrie 2015
Poliţia ne informează…

La data de 06.11.2015, în jurul orei 03.30, Poliția municipiului Satu Mare a fost sesizată de către S. Iuliu de 51 ani, din municipiul Carei, despre faptul că în timp ce se afla în P-ța. Libertății din municipiul Satu Mare, a fost deposedat prin violență de un telefon mobil marca Limo și de suma de 120 lei de către V. Iosif și T. Elemer. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care în urma verificărilor efectuate a stabilit faptul ca partea vătămată a consumat băuturi alcoolice împreună cu cei doi pe perioada mai multor ore, iar la un moment dat, pe fondul consumului de alcool a izbucnit o altercație în urma căreia partea vătămată a fost deposedată de bunurile sus amintite. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

La data de 06.11.2015, orele 08.00, lucrătorii Postului de Poliție Comunală Culciu s-au sesizat din oficiu despre faptul că numitul C. Arpad de 37 ani, domiciliat în Satu Mare, a condus pe Drumul Comunal Culciu Mic, un tractor agricol, tractând după acesta două remorci, de 4 și 5 tone, încărcate cu porumb boabe, cea din urmă remorcă nefiind prevăzută cu nr. de înmatriculare sau înregistrare. Întrucât numitul C. Arpad este posesor doar al permisului de conducere categoria B, acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tractare a unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul. Permisul de conducere al conducătorului auto a fost reținut până la finalizarea cercetărilor.

La data de 06.11.2015, orele 10.50, Poliția Orașului Tășnad a fost sesizată prin apel 112 de către T. Vasile de 47 ani, domiciliat în localitatea Pietroasa, jud. Bihor, despre faptul că în timp ce se afla în serviciu ca șofer pe autoutilitara marca Scania aparținând unei societăți comerciale, la o stație de betoane din imediata apropiere a pășunii satului Blaja, o persoană de sex masculin l-a amenințat cu un levier și i-a distrus închizătoarea de la portiera autoutilitarei. La fata locului s-a deplasat patrula de siguranță publică din cadrul Politiei Orașului Tășnad, care în urma verificărilor efectuate a constatat faptul că numitul T. Vasile bascula pământ pe pășunea ce aparține de satul Blaja, moment în care a apărut B. Emil de 53 ani, domiciliat în Blaja, care în urma unei discuții în contradictoriu, l-a amenințat pe acesta cu un levier și totodată a forțat portiera autoutilitarei, rupându-i închizătoarea. B. Emil este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și distrugere.

La data de 06.11.2015, ora 16.42, la intersecția dintre Drumul Careiului și str. Brândușa din municipiul Satu Mare, S. Viorel de 64 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul Skoda, pe fondul neacordării priorității de trecere, a intrat în coliziune cu autoturismul marca BMW condus regulamentar de Ș. Bogdan de 25 ani, din Medieșu Aurit, jud. Satu Mare. În urma impactului, autoturismul Skoda a fost proiectat în autoturismul marca Dacia condus de U. Lorand de 31 ani, din Satu Mare, rezultând rănirea numitului S. Viorel, care a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, în vederea efectuării de investigații medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul lui U. Lorand și S. Viorel, iar în cazul celui de al treilea a rezultat o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată acestora le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma efectuării investigaților medicale s-a stabilit că S. Viorel a fost rănit grav, iar Ș. Bogdan Ioan a fost rănit ușor. Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.

La data de 07.11.2015, orele 16.39, lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au fost sesizaţi prin apel 112 de către E. Elisabeta, de 54 de ani, domiciliată în comuna Hodod, sat Lelei, despre faptul că la data de mai sus, în jurul orelor 16.00, aflându-se în bucătăria din locuință, a fost amenințată cu un cuțit de către soțul ei E. Zoltan, de 75 de ani, care se afla în stare de ebrietate. Susnumitul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de amenințare.

La data de 07.11.2015, orele 23,45, polițiștii Biroului de Investigații Criminale și cei ai Biroului de Ordine Publică Urban din cadrul Poliției municipiului Carei i-au identificat pe str. 1 Decembrie 1918 din municipiu, pe numiții T. Robert de 20 ani și D. Rafael, ambii de 20 ani, domiciliați în Carei, care dețineau asupra lor un nr. de 20, respectiv 45 bucăți petarde neinscripționate, având o lungime de 3,5 cm. Petardele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, susnumiții fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea fără drept de orice operațiuni cu articole pirotehnice, faptă prevăzută și pedepsită de Legea nr. 126/1995.

La data de 08.11.2015, orele 03:40, lucrătorii Poliției municipiului Carei au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că la un bar din Carei a avut loc o agresiune fizică. La fața locului s-a deplasat patrula de siguranță publică, care a constatat faptul că, pe fondul consumului de alcool, numiții T. Vasile de 29 ani, și B. Vilhelm de 24 ani, ambii din Carei, i-au agresat fizic pe D. Ștefan de 41 ani, din Tășnad și P. Imre de 20 ani din Carei. Datorită leziunilor suferite, partea vătămată D. Ștefan Marius a fost transportat la U.P.U Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Cei doi agresori sunt cercetați în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

 

Lasati un comentariu