Post vacant de ingrijitor la Şcoala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu” Carei

• publicat la: 5 noiembrie 2015
Post vacant de ingrijitor la Şcoala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu” Carei

Printre instituţiile locale  care pun la dispoziţie posturi vacante se numără Şcoala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu” Carei, care organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor I M.

Cei care optează pentru un post  la instituţiile judeţene, o pot face la Liceul cu Program Sportiv Satu Mare, Şcoala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu”  Carei, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Primăria Negreşti Oaş sau Casa Judeţeană de Pensii Satu Mare.Se caută  muncitori calificaţi, cu studii superioare sau medii.

Printre posturile vacante se numără cele de Muncitor III şofer la Liceul cu Program Sportiv, îngrijitor la Şcoala Gimnazială „Vasile Lucaciu“, Carei, auditor în cadrul  Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, muncitor în cadrul Consiliului de Administraţie al Liceului Tehnologic „Petru Cupcea”, Supuru de Jos, referent debutant la Primăria Comunei Terebești, secretar la  Primăria comunei Homoroade, poliţist local, consilier, referent și inspector în cadrul Primăriei Orașului Negrești Oaș, 2 posturi de inspector superior la Casa Județeană de Pensii Satu Mare, muncitor cu atribuţii de şofer pentru transportul elevilor cu 0,5 normă la Şcoala Gimnazială „Petri Mor” din Bogdand şi 2 posturi de muncitori la Primăria comunei Culciu.

Termenele limită de depunere a dosarelor expiră în numai câteva zile, aşa că trebuie să vă grăbiţi.

Şcoala Gimnazială „Vasile Lucaciu“, Carei,  judeţul Satu Mare organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor I M

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei contractuale sunt absolvirea a 8 clase.

Concursul  se va organiza conform calendarului următor:

  • 12 noiembrie 2015: data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 19 noiembrie 2015, ora 13.00: proba scrisă;
  • 20 noiembrie 2015, ora 15.00: proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine Şcoala Gimnazială „Vasile Lucaciu“, judeţul Satu Mare, telefon: 02610861186.

 Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacantă, de auditor, aici,

 

comentarii

de virgil la 5 noiembrie 2015 - 17:17

cu dedicatie PSD din pacate

de parinte la 8 noiembrie 2015 - 12:33

am dat foarte multi bani pentru uniforme, am copil in clasa 8, unde-s uniformele si ce-i cu bani nostri doamna directoare?

Lasati un comentariu