Dragoş Georgescu, noul director interimar al Fundaţiei de promovare a turismului

• publicat la: 9 decembrie 2015
Dragoş Georgescu, noul director interimar al Fundaţiei de promovare a turismului

Armata de jurnalişti angajaţi de primarul  Kovacs şi plătiţi din banii careienilor pentru  o informare corectă şi promptă  păstrează o linişte de mormânt în ce priveşte situaţia de la instituţiile de cultură careiene  în urma  demisiei  lui Bogdan Georgescu , tăcere ce se  răsfrânge şi asupra  desfăşurării  şedinţelor  Consiliului Local şi a hotărârilor adoptate de aleşii locali.

După refuzul primarului de a oferi careienilor posibilitatea să urmărească la posturile TV locale  activitatea aleşilor locali prin difuzarea filmării şedinţelor CL ca şi până acum 2 ani, acum  nici pe pagina oficială a organizaţiei guvernamentale Primăria Carei nu mai apar consemnările legate de şedinţele CL  precum şi hotărârile adoptate!  Dovada o găsiţi pe pagina oficială a primăriei Carei  pentru a cărei administrare se plăteşte un salariu  lunar generos.

După demisia lui Bogdan Georgescu de la Directia de Cultură Carei aceasta şi-a încetat activitatea, rămânând funcţionale la ora actuala doar Casa de Cultură Carei şi Fundaţia de Promovare a turismului cultural  „Gróf Károlyi” Carei.

Concomitent  cu demisia lui Bogdan Georgescu, şi-a înaintat demisia şi Sălăgean Linda, administratorul Fundaţiei de Promovare a turismului cultural. Comitetul director al Fundaţiei ce are ca acţionar unic Consiliul Local municipal Carei a oferit postul de  director lui Adrian Ştefănuţi dar acesta a refuzat elegant postul .

Astfel, din data de 10 noiembrie 2015, a fost numit ca şi  director interimar Dragoş Georgescu, referent. Interimatul acestuia va dura timp de 6 luni, până la data de 11 mai 2016.

Potrivit celor declarate de Dragoş Georgescu, acesta a făcut parte din echipa de lucru a fundaţiei încă de la înfiinţare, ocupându-se  de organizarea de  evenimente, mediatizarea și promovarea municipiului Carei și a casteluluiKárolyi pe  plan local, național și internațional, participând  activ atât la expoziții și târguri  de turism cât și la  elaborarea materialelor promoționale și de informare.

Pe   lângă  aceste atribuții el este fotograf  și totodată membru fondator al clubului  fotograficVasile Vénig László având o activitate și rezultate de excepţie în acest  plan.

Dragoş  Georgescu are planuri interesante de viitor. Acesta a declarat   pentru Buletin de Carei următoarele:„În viitorul apropiat  mă voi  strădui să cresc numărul vizitatorilor acestui oraș și  implicit a castelului prin  organizarea evenimentelor culturale  diversificate, în limita  posibilităților și a  bugetului alocat , în concordanță cu prevederile prezente în  contractul  pe care îl are UAT Carei cu Uniunea Europeană.”

La ultima şedinţă a Comitetului Director al Fundaţiei de promovare a turismului local, consilierii au hotărât creşterea cu 15% a salariilor celor angajaţi aici.

Perioada în care ne aflăm este una deosebit de bogată în activităţi culturale, având în vedere apropierea sărbătorilor de iarnă.

Luni, 14 decembrie, de la ora 18,00, sunteţi invitaţi să audiaţi un Concert de arii şi cântece de Crăciun, din data de 11 decembrie se lansează Campania umanitară Cutia cu daruri iar în data de 21 decembrie de la ora 17,00, sunteţi aşteptaţi să urmăriţi  a doua ediţie a Festivalului de Datini şi Obiceiuri de Crăciun, toate acestea având loc în incinta Castelului.

Buletin de Carei  vă va ţine la curent şi pe viitor cu toate informaţiile legate de activitatea direcţiilor şi  fundaţiilor din primărie  ce sunt finanţate din bani publici.

 Daniela Ciută

 

comentarii

de Marinel la 9 decembrie 2015 - 20:43

Toata lumea a stiut ca Dragos Georgescu este directorul interimar.Sa aiba succes si mult spor !

de radu la 10 decembrie 2015 - 00:53

toata lumea din primarie a stiut ca este noul director sau grupul de prieteni???? asa functioneaza comunicarea la primaria carei? muncitorii din oras nu trebuie sa stie dar trebuie sa mearga sa plateasca darile….mari smekeri va dati si credeti ca sunteti destapti

de Orwell la 10 decembrie 2015 - 15:40

„Ferma animalelor”, ce mai.Va recunoasteti?Ok!
(Orwell e un scriitor,care a scris o carte:” ferma animalelor”)
Ca poate nu stiu unii.si nu publicati ca sa stie.

de D'ale Carnavalului la 10 decembrie 2015 - 19:00

Care’vasazica,tu esti Bibicule?

de Marinel la 10 decembrie 2015 - 20:40

Ce aveti cu Dragos ??Ce-i cu comentariile astea?Pe cine ati vrut sa puna director interimar al Fundaţiei de promovare a turismului,el acolo lucreaza stie,are acolo experienta.Inca nici nu sa uscat cerneala pe Decizia de numire si hop si voi !

de sm la 11 decembrie 2015 - 12:57

Eu am incredere in capacitatile lui Georgescu Dragos dar nu am incredere in PNL Carei si reprezentantii sai.

de andrei la 11 decembrie 2015 - 14:12

e si normal sa nu ai incredere in cei care nu iti ofera contracte pe tava la fima si angajari la familie…..in sm nu se stie ca udmr estye la primarie si ei toaca banul public numai pe criterii etnice?
PNL Carei este singurul partid care si-a renovat sediul pe banii lor si nu pe ai careienilor via primarie asa cum au facut toate celelalte partide din Carei.

de Ovidiu la 19 decembrie 2015 - 02:49

Ce-i cu prostiile acestea? Nu am voie sa nu am incredere in cineva Marinel? Chiar nu ma intereseaza ca lucreaza acolo daca nu cred in el. Sa-mi demonstreze ca e bun si va excela!

de radu la 19 decembrie 2015 - 10:39

jalnice metodele de incitare la disensiuni intre liberali si persoanele cu care au relatii bune de colaborare; metode tipic sportive din esalonul doi al primerei diktatoriale; a inceput campania si deja a fost pus in functiune vechiul si fumatul mod de a oferi neavizatilor posturi de conducere in primarie daca intra in grupul de interese; fereste-ma doamne de astfel de prieteni ca de dusmani ma feresc eu; operatiunea promisiuni pentru timpitei a demarat deja cu curtarea portocalelor dependente de locurile de munca cu sefi tulipani;

Lasati un comentariu