Fără apă la robinete miercuri

• publicat la: 7 decembrie 2015
Fără apă la robinete miercuri

Noi întreruperi în furnizarea de apă potabilă la Carei ne sunt semnalate de Apaserv Satu Mare.  Din păcate, niciun comunicat pentru  situaţia în care se află mun.Carei unde lucrările Masterplanului implementat de Apaserv Satu Mare lasă consumatorii finali fără racordarea la lucrarea de 26 milioane lei!

Miercuri, 9 decembrie între orele 9,00 şi 15,00 se va sista furnizarea de apă în municipiul Carei, pe străzile  Tireamului, Calea Armatei Române, Stadionului, Grigore Alexandrescu, I. Ghica,Crasnei, Al. Vlahuţă, Dr. Marinescu, Z. Bârsan, Al. Odobescu, respectiv M. Viteazul II.

Potrivit comunicatului Apaserv, sistarea apei în perioada precizată   este cauzată de o serie de lucrări de modernizare programate în cadrul contractului ,,Lucrări de construcţii şi reabilitare reţele de apă şi canalizare în oraşul Carei şi lucrări de construcţii reţele de canalizare în localitatea Căpleni” realizate în cadrul programului de investiţii „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Satu Mare”, proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial Mediu

După reluarea furnizării apei, este posibil ca apa să prezinte un grad ridicat de turbiditate în acea zonă.

Consumatorii sunt rugaţi să ia măsurile necesare pentru a-şi asigura rezervele necesare de apă.

Lasati un comentariu