Fără apă la robinete pe câteva străzi

• publicat la: 20 aprilie 2016
Fără apă la robinete pe câteva străzi

Locuitorii de pe strada Căplenilor şi cartierul Republicii nu vor avea azi, miercuri, 20 aprilie apă la robinete între orele 8.00-18.00.

De asemenea, joi, 21 aprilie 2016, între orele 8.00-18.00 li se va sista furnizarea apei careienilor care locuiesc pe străzile Agoston, Corneliu Coposu, Mihai Viteazu, Gheorghe Lazăr şi C. Dobrogeanu Gherea.

Supăraţi că avem grijă de calitatea lucrărilor care sunt efectuate în muncipiul Carei de către Apaserv SA Satu Mare, instituţia  a sistat trimiterea  comunicatelor  de presă  catre redacţia Buletin de Carei pentru anunţuri de interes general, anunţuri care au fost mereu publicate cu titlu gratuit.

Menţionăm că Buletinele de analiză pentru gradul de tasare sau dirigintele de şantier pentru lucrare sunt ţinute la …confidenţial , la fel ca şi studiul de fezabilitate sau proiectul tehnic al unei lucrări cofinanţate de UE.

Lucrările din Carei fac parte din  programul de investiţii „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Satu Mare”, proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial Mediu.

 

redacţia

 

 

Lasati un comentariu