Primarul Kovacs refuză dialogul în direct la Radio Transilvania şi consideră audienţele un aspect comunist

• publicat la: 10 ianuarie 2016
Primarul Kovacs refuză dialogul în direct la Radio Transilvania şi consideră audienţele un aspect comunist

Prezent în cadrul emisiunii Prânzul de Duminică de la Radio Transilvania Carei, la autoinvitaţia sa după cum am ascultat, primarul Kovacs recunoaşte că cele mai importante proiecte  implementate în municipiul Carei sunt cele ale altora!

Masterplanul implementat de Apaserv şi lucrările de la Centura Careiului sunt în opinia sa cele mai importante proiecte.

Ca de fiecare dată când participă la vreo emisiune radiofonică, primarul Kovacs refuză dialogul cu careienii. Domnia sa recunoaşte că audienţele i se par de activităţi de factură comunistă iar noi nu putem decât să îl credităm că ştie ce vorbeşte datorită faptului că a fost activist de partid comunist în perioada de dinainte de 1990.

nu vreau să am polemici în cadrul emisiunii acesteia..nu vreau să transform emisiunea în dispute politice..cine vrea aşa ceva să vină la Consiliul local unde se fac dezbateri politice….

Din partea unui careian cu pregătire medie, neimplicat politic,  poţi accepta o astfel de afirmaţie dar venită din partea unui preşedinte al UDMR şi primar  pe deasupra, te întrebi dacă este o tactică de dezinformare la adresa ascultătorilor sau chiar crede ceea ce afirmă?

Forul legislativ al oricărui oraş, unde pot accede cei aleşi pe  liste de partid dar şi  independenţi politic,  este transformat dintr-o suflare de primarul Kovacs în arenă politică. Să nu ne mai mirăm atunci că majoritarii consilieri al căror preşedinte este,  iau deciziile la comandă. Spun asta cu atât mai mult cu cât consilierii UDMR cu care am purtat un dialog legat de refuzul amplasării bustului lui Eminescu în Carei au recunoscut că îşi regretă votul, insuficient cumpănit.

Primarul Kovacs are alergie la discuţiile faţă în faţă şi după spusele sale preferă sesizările în scris...rămâne urma şi pot rezolva mai bine.

 

comentarii

de colindator la 10 ianuarie 2016 - 16:16

nu am asc acest monolog a primasului ma simteam prost sa asc minciunile debitate de aceasta creatura umana

de Horia Mărieș la 10 ianuarie 2016 - 19:03

Tratament recomandat primașului in timpul emisiunilor radiofonice (de la Radio Transilvania) de cei mai renumiți medici tibetani:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1011645365564369&set=a.569753389753571.1073741836.100001567452739&type=3&theater

de ,,,,, la 11 ianuarie 2016 - 15:04

:))

Lasati un comentariu