Fără program de audiențe la Primăria Carei din anul 2008. Jos dictatura Kovacs-Keizer

• publicat la: 15 decembrie 2022
Fără program de audiențe la Primăria Carei din anul 2008. Jos dictatura Kovacs-Keizer

Primăria Carei este unică la nivel național prin comportamentul sfidător la adresa comunității. Primarul evazionist Kovacs își face chiar un titlu de glorie din a refuza un program de audiențe la Primăria Carei. Nu vorbim de o scăpare la nivel informațional ci vorbim de o constantă, de o politică de sfidare împotriva celor care plătesc taxe și impozite din care mai apoi sunt plătiți angajații din primărie.

Culmea e că tocmai primarul nu plătește niciun fel de taxe și impozite din 2008 încoace adică tocmai de când s-a instalat  în scaunul de primar.  Orgolios și evazionist de altfel, primarul consideră audiențele  o activitate de factură comunistă așa că a ales dictatura, politica pumnului în gură. Vorbește cu cine vrea și când vrea de parcă UAT Municipiul Carei ar fi proprietatea sa personală. Frustrarea că nu deține nicio proprietate personală își spune cuvântul și se răsfrânge asupra careienilor.

Cetățenii din Carei nu au parte de  un program de audiențe, afișat la Primăria Carei sau pe paginile oficiale. Spre deosebire de Carei, unde conducerea orașului e exclusiv UDMR, la Satu Mare există viceprimari români pe lângă primarul de la UDMR.

Așa arată un anunț pentru audiențe pe pagina Primăriei Satu Mare…

Dictatura Kovacs-Keizer  instaurată la Carei din anul 2008 are succes cu largul concurs al instituțiilor statului care stau preș în fața reprezentanților UDMR.

Buletin de Carei

Primăria Carei vrea bani pentru un proiect de creștere a transparenței nu și comentarii pe pagina sa și nici program de audiențe din 2008

Fără program de audiențe la Primăria Carei

Primarul din Tăşnad ţine audienţe şi în faţa Primăriei. Cel din Carei nu are program de audienţe

 

 

 

 

Lasati un comentariu