Ponta a promis, Kovacs a executat şi careianul plăteşte

• publicat la: 3 februarie 2016
Ponta a promis, Kovacs a executat şi careianul plăteşte

Primăria Carei plăteşte pentru bucăţica de drum din faţa Monumentului Ostaşului Român asfaltată pe promisiunile lui Ponta, mai mult decât pe 2 km de drum  spre Ianculeşti. Promisiunile lui Ponta  se vor plăti din banii careienilor.

Vă mai aduceţi aminte de campania electorală pentru prezidenţiale din 2014?

De perioada în care finul  primarului Kovacs, pe atunci director de gazetă sătmăreană, ce scria la comanda şefilor săi după cum a recunoscut în faţa procurorilor DNA, îl bălăcărea pe preşedintele Iohannis în fel şi chip pentru că aşa ştia să facă campanie pentru candidatul Ponta?

Şi cine era cel mai mare susţinător al lui Ponta la Carei? Păi tocmai preşedintele UDMR, primarul Kovacs,  aici,   aici,   care l-a şi invitat să taie panglica inaugurală la  clădirea Primăriei Carei, chiar dacă aceasta nu era terminată …că doar se lucrează şi în ziua de azi la ea.

Pentru data de 25 Octombrie 2014, se făceau pregătiri intense, curgeau promisiunile de bani şi alte cele.  Se asfalta până şi pe ploaie. AICI

Acum, a venit scadenţa. Şi nu Ponta e preşedinte.  Un dram de echilibru ar fi scutit primarul de penibil.

La şedinţa ordinară a CL Carei din data de 2 februarie 2016, aflăm din repartizarea cheltuielilor de capital pe 2016, că primăria Carei, din contribuţiile CAREIENILOR, trebuie să plătească lucrarea de asfaltare pe care Victor Ponta a promis că o va achita ca ajutor pentru campania înfocată  prestată de primarul Kovacs, preşedintele UDMR Carei.

Asfaltarea porţiunii de drum dintre bustul  regelui Ferdinand al României şi  restaurantul de la capătul Monumentului Ostaşului Român, ce nu are mai mult de 200m,  costă ..292.730 lei. 

Lucrarea nu este de anvergura drumului spre Ianculeşti , în lungime de 1,8 km, şi totuşi a costat mai mult cu 90.000 lei.

Cine va plăti pentru că cineva nu şi-a onorat promisiunile? Careianul, acela care ştie unde se află ghişeele  de la Serviciul local de Taxe şi Impozite. Pentru campania  agresivă de susţinere a candidatului  Ponta, primarul Careiului a pus la bătaie  până şi capela mortuară a sătenilor din Ianculeşti cărora nu li se acordă autorizaţie de construcţie.

Primarul Kovacs a  sacrificat din nou careienii pentru visele sale de putere şi mărire. El doar nu contribuie  la bugetul local.

Nu în necunoştinţă de cauză a votat Careiul multietnic  69%   Iohannis în noiembrie 2014.

Daniela Ciută

comentarii

de traian la 3 februarie 2016 - 18:29

ce trista soarta pentru un oras sa aiba un gospodar care nu e interesat de bugetul local,

Lasati un comentariu