Măsuri de ordine pentru 15 martie

• publicat la: 15 martie 2016
Măsuri de ordine pentru 15 martie

Marţi, 15 martie a.c,  jandarmii sătmăreni vor fi angrenaţi în activităţi  de asigurare a ordinii publice cu prilejul diferitelor manifestări ce se vor organiza şi desfăşura în judeţul Satu Mare.

Jandarmii vor executa  marţi 15 martie, a.c, misiuni de asigurare a unui climat de ordine şi siguranţă publică, cu prilejul manifestărilor  organizate,  ocazionate de Aniversarea Zilei Maghiarilor de Pretutindeni şi  Comemorarea Revoluţiei de la 1848, astfel :

-în Satu Mare, la comemorarea organizată în municipiul Satu Mare,  la Placa comemorativă a poetului Petofi Sandor dispusă în Piata Libertăţii, şi la bustul lui Petofi Sandor amplasat în Piaţa Eroii Revoluţiei cu începere de la ora 17.00.

-în Carei, la bustul lui  Petofi Sandor, amplasat pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Carei, cu începere de la ora 16.00 şi în incinta Castelului Karoly din Carei, cu începere de la 17.00.

-în Tăşnad, la comemorarea organizată în incinta cinematografului UNIREA  cu începere de la 17.00.

-în Ardud, la  depuneri de coroane la  Obelisc  cu începere de la ora 11.00 şi la depunerile de coroane la statuia lui Petofi Sandor- Szendrey din Ardud cu începere de la ora 12.00.

 

Pentru ca aceste evenimente să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, patrule ale Jandarmeriei  Satu Mare şi ale Grupării Mobile Cluj Napoca, vor fi prezente în mijlocul cetăţenilor, prin misiunile executate urmărindu-se desfăşurarea în bune condiţii a manifestărilor comemorative.

Echipajele de jandarmi vor acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale.

Tuturor participanţilor la manifestările le  recomandăm:

 

– să respecte recomandările făcute de organizatorii adunărilor publice, împuterniciţii acestora sau organele de ordine;

– să se abţină de la acţiuni de natură a împiedica desfăşurarea normală a adunărilor publice;

– să nu participe la adunări publice în stare de ebrietate, să nu consume şi să nu distribuie băuturi alcoolice sau droguri.

Reamintim cetăţenilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul jandarmilor prezenţi la evenimentele publice şi că intervenţia acestora poate fi solicitată şi prin apelarea  numărului unic de urgenţe – 112.

comunicat

comentarii

de Horia Mărieș la 18 martie 2016 - 18:54

N-am crezut inițial ce se scrie în articol, in limba română.
Dar am ascultat și pot confirma că informația și traducerea sunt corecte.

Fiindcă unii de prin Carei au pretenția tupeistă, nesimțită și obraznică de la mine să le prezint mereu traduceri autorizate (și legalizate), dacă o să mă supăr, findcă deja chestia asta este prea de tot, fiindcă ea depășeste deja orice limită tolerabilă, o să fac și asta.

Aviz cât se poate de serios amatorilor.

http://adevarul.ro/news/societate/versuri-halucinante-recitate-tanara-maghiara-harta-intregi-nou-ardealul-intoarce-acasa–8_56ea938f5ab6550cb8f09955/index.html

Lasati un comentariu