Asfaltare în bătaie de joc înainte de alegeri

• publicat la: 12 aprilie 2016
Asfaltare în bătaie de joc înainte de alegeri

Pe acest strat din imagine se depune un covor asfaltic pe strada Nicolae Iorga dar nu  numai.  Urmăriţi marginile.   Sub ochii nepăsători ai Primăriei Carei şi a oricăror alte autorităţi ale statului, în UAT Carei continuă seria asfaltărilor la foc continuu  pentru a acoperi o cale de rulare în prag de alegeri locale. Calitatea este neglijată  fără nici o remuşcare din partea executanţilor.  Nici până la această ora Apaserv SA Satu Mare nu a  oferit  Buletinele de analiză a gradului de tasare, un act oficial obligatoriu în cazul acestor lucrări de construcţii.

Lucrările sunt efectuate de asocierea SC Saminstal SRL- SC Poszet SRL- Keviep Epitoipari es Kereskedelmi KFT – SC Viakon Drum SRL.

În municipiul Oradea, primarul liberal Bolojan a pus la dispoziţia locuitorilor o aplicaţie prin care orice cetăţean nemulţumit de calitatea lucrărilor de construcţii din oraş poate trimite o imagine de la faţa locului.

Oradea City Report este o aplicaţie pentru telefonul mobil sau tabletă, gratuită, simplă şi intuitivă, care permite cetăţenilor cu spirit civic să transmită diverse sesizări şi incidente către Primăria Oradea şi operatorii serviciilor publice locale (Compania de Apă Oradea, Oradea Transport Local, Termoficare Oradea, Poliţia Locală Oradea, Luxten Lighting Company, RER Ecologic Service).

Problemele punctuale din cartierele orașului, cum ar fi gropi în asfalt, câini comunitari, resturi menajere sau moloz aruncate la întâmplare, gunoi în mijloacele de transport, disfuncţionalităţi în iluminatul public, coşuri de gunoi vandalizate, vehicule abandonate, blocaje din cauza zăpezii, avarii apă rece şi caldă, canalizare înfundată etc, pot fi transmise direct de pe dispozitivul mobil către dispeceratele operatorilor de servicii publice, pentru a acţiona cu promptitudine şi a limita eventualele pagube.

La Carei, primăria Carei închide pagina de Facebook pe motiv  de …campanie electorală.
În acest timp, asfaltările străzilor din mun.Carei se desfăşoară ca în imagini….
În prima imagine puteţi vedea  pe ce strat se depune covorul asfaltic pe strada Nicolae Iorga dar de altfel pe toate străzile din oraş.
Toate imaginile pe pagina de Facebook a Buletin de Carei

Lasati un comentariu