Igiena zilnică pentru 10 careieni sub administraţia Kovacs

• publicat la: 26 aprilie 2016
Igiena zilnică pentru 10 careieni sub administraţia Kovacs

Municipiul Carei, 26 aprilie 2016.   Aceasta este sursa de apă folosită de cele  10 persoane  fără adăpost cazate în clădirea denumită Locuinţe de Necesitate . Şi pentru spălat haine şi pentru igiena zilnică şi pentru băut.

Potrivit celor declarate de Monica Radu, şef serviciu asistenţă socială din cadrul Primăriei Carei, cele  10 persoane care sunt cazate în 3 încăperi compartimentate  dintr-un fost garaj, au o situaţie incertă şi nu se ştie cât vor beneficia de acest adăpost.

..unii sunt divorţaţi, există şi un bărbat recent eliberat din puşcărie, unii au avut locuinţe şi le-au vândut şi deci nu mai pot primi locuinţă din fondul de stat…noi le asigurăm masa de la Cantina Socială şi plătim curentul…sursa de apă este în curte, am cumpărat ligheane pentru ei şi hârtie igienică…în ce priveşte situaţia juridică a clădirii nu am cunoştinţă despre ea….

În fostul garaj din curtea Bibliotecii Municipale Carei, situat între noul sediu al primăriei şi Teatrul Municipal,  locuiesc la grămadă vitregiţi ai sorţii fără ca să îşi poată asigura igiena personală minimă. Locuind în încăperi comune, femei şi bărbaţi, se pune întrebarea  cum procedează pentru a se spăla ?

Urmăriţi şi locul alocat pentru nevoile fiziologice de către Primăria Carei condusă  de 8 ani de tandemul Kovacs-Keizer de la UDMR.  Locul nu are sursă de apă ci se impune folosirea celei din curtea în care este amplasată clădirea .

https://www.youtube.com/watch?v=zNJIFy-Z5vM&feature=youtu.be

Situaţia este una cunoscută viceprimarului cu care ne -am mai întâlnit la această adresă.

La 2 metri distanţă se află o altă clădire aflată în grija echipei  Kovacs-Keizer cu gândirea la „unison” pentru dezvoltarea Careiului!

Apa are miros de urină iar şobolanii se plimbă nestingheriţi la baie şi la grupul social.

http://www.buletindecarei.ro/2016/04/primavara-la-depozitul-de-gunoaie-dintre-teatru-si-primaria-municipiului-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/03/primavara-careiana-la-blocul-primariei-din-centrul-orasului-amorteala-institutiilor.html

Fericiţi cei care au o administraţie preocupată de soarta locuitorilor care contribuie cu taxe şi impozite  la bugetul local. Fericiţi cei care  au şansa de a avea un primar pentru toţi cetăţenii, indiferent de  religie, etnie sau culoare politică.  Fericiţi cei care nu au asemenea tandemuri conducătoare  cu tendinţe de orientare către un ev mediu sau un stalinism notoriu.

În oraşul bijuterie după cum spunea un candidat la Consiliul Judeţean, unde presa de casă încearcă să convingă cititorii neavizaţi de binefacerile unui tandem UDMR, situaţia de la locuinţele de necesitate prezentată nu este una izolată. Sau poate unii au alte standarde referitoare la  un oraş bijuterie.

Rămâne  actuală întrebarea:  Cum îşi asigură igiena zilnică cei 10 locatari ai locuinţei de necesitate?

Direcţia de Sănătate Publică Satu Mare  poate interveni  în asigurarea respectării cerinţelor minime de igienă?

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de alexandru la 26 aprilie 2016 - 18:47

satui de udmr si de jegu din institutiile sociale!
sa vedeti ce jeg e la stadion in curte…..fotbalistu lu peste cu valoare zero ciuma orasului a ajuns!

de sanda la 26 aprilie 2016 - 19:21

ultimele zbateri ale udmr!
din 6 iunie ilie ciuta primar!

de lola la 29 aprilie 2016 - 15:11

Asta se intampla in carei,langa centrul cultural si bustul lui Karacsonyi?.

Lasati un comentariu