Groapa din mijlocul bdului 25 Octombrie şi alte surpări. Administraţia e ocupată cu campania electorală

• publicat la: 26 mai 2016
Groapa din mijlocul bdului 25 Octombrie şi alte surpări. Administraţia e ocupată cu campania electorală

UPDATE-

Din orificiul aflat la baza gurii de canal din imagine curge într-una apă ceea ce denotă că sub asfalt s-a produs o fisură la recent introdusele reţele de apă sau canalizare.

În timp ce  porţiuni întregi din infrastrucura rutieră se surpă, se lasă de-a dreptul pe porţiunile unde tocmai a fost finalizată o asfaltare cofinanţată de la UE, primarul Kovacs  se ocupă de campania sa  electorală pentru un nou mandat. Consilierii săi personali plătiţi din bani publici ne intoxică cu ode de tip ceauşist despre întâiul gospodar datornic al Careiului. Evident că recentul Laudatio pentru Kovacs pe blogul consilerului personal angajat la primărie  nu conţine  date despre perioada în care toată averea sa era pusă sub sechestru şi nici despre cum a ajuns aceasta apoi pe numele unor membrii ai familiei sale. Nici despre perioada  în care a pierdut procesul cu Ministerul Finanţelor nu se specifică şi nici despre reţinerea de 30% pe salariu din 2008 pentru datoriile la buget.

Buletin de Carei vă prezintă  în continuare imagini din Careiul real, cel care nu se află în vecinătatea biroului primarului sau al grupului său de interes.

Pe bulevardul 25 Octombrie, artera principală de intrare în oraş, pe mjlocul drumului se află o groapă adâncă, rezultat al surpării asfaltului datorită calităţii lucrărilor  efectuate. Apa scursă din conductele de sub asfalt iese la suprafaţă……

O lucrare cofinanţată din fonduri UE şi executată de asocierea de firme SC Saminstal SRL- SC Poszet SRL- Keviep Epitoipari es Kereskedelmi KFT – SC Viakon Drum SRL .

Urmăriţi cum arată străzile  pe care se intră de pe artera principală de la intrarea în oraş dinspre Oradea!

Tot oraşul e plin de astfel de surpări care nu pot fi controlate de  administraţia locală aflată în plină campanie    electorală, şi primarul şi vicele fiind pe lista de candidaţi ai UDMR Carei.

În plin centru, pe calea 1 Decembrie 1918 colţ cu strada Vasile Lucaciu, şoferii dau mereu în gropile din porţiunea  recent asfaltată după lucrările Apaserv SA. La fel şi pe strada din pţa Avram Iancu.

Administraţia locală nu mai face faţă  situaţiilor apărute în  oraş,  nemulţumirilor populaţiei de rând nu cea din grupul de interes, fiind mai importantă campania pentru realegerea  membrilor UDMR în  primărie, probabil pentru continuarea perpetuării angajărilor apropiaţilor şi a contractelor cu primăria. Singurul candidat care ia atitudine de 16 ani încoace este candidatul liberal Ilie Ciută, coşmarul primarului Kovacs, ponegrit în toate felurile în presa aservită  pentru curajul acestuia de a spune mereu lucrurilor pe nume şi de a interveni mereu în cadrul şedinţelor de CL pentru  protejarea banului public careian.

Firma care execută acum lucrările de reparaţii este firma Saminstal Vetiş  ce face parte din asociarea de firme care a implementat proiectul Apaserv SA Satu Mare . Reprezentantul acesteia este consilier UDMR în CL Carei.

Buletin de Carei

comentarii

de mirel la 27 mai 2016 - 09:57

jos dictatura udmr din Carei!!!!
asa arata orasul dupa 20 de ani de dictatura udmr!!!!
votam liberalii in acest an!

Lasati un comentariu