Imagini neromanţate din Careiul anului 2016

• publicat la: 14 mai 2016
Imagini neromanţate din Careiul anului 2016

Încercările disperate ale candidatului Kovacs susţinut de primarul Kovacs de a  ne prezenta un oraş  înfloritor în care el  este tătucul iubitor de oameni nu mai convinge pe nimeni înafară de grupul radical din jurul său care ori nu vede realitatea ori  are alt interes  diferit de al întregii comunităţi.

Abundenţa de imagini făcute din te miri ce poziţii pentru a evita crunta realitate în care îşi duce existenţa careianul care nu locuieşte pe strada 1 Decembrie 1918 este mai mult decât penibilă deja.

Careienii râd pe la colţuri când se  uită la primarul dator la bugetul  de stat care şi acum, după 2 mandate, încearcă să îl câştige pe al treilea prin  mistificarea adevărului .

Doar cine nu e din  Carei nu ştie cum arată pavajul pus în cartierele Mihai Viteazul I şi II   de unde ni se prezintă  imagini cu simpatizanţii de partid şi o floricică luată la firul ierbii ca să nu vedem dezastruoasa montare a bordurilor sau gropile capacană din jurul gurilor de canal.  Ce trist trebuie să fie să depui eforturi pentru a cosmetiza adevărul şi a face o poza chinuita de la  distanţă astronomică de cea reală  pentru a nu se vedea gropile sau de la firul ierbii pentru a nu se baga de seama cum au fost puse bordurile prin proiecte europene de multi bani…

Buletin de Carei  vă prezintă imagini  actuale de pe străzile  pe care locuiesc careieni care plătesc taxe şi impozite la bugetul local.

Aşa arată  străzile Ecoului, Independenţei colţ cu Ecoului sau Cuza Vodă colţ cu Independenţei  unde au fost   finalizate lucrările  de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Carei.

Buletin de Carei

 

comentarii

de desteptarea! la 14 mai 2016 - 14:35

Atata poate primarul ala care ne trimte la dracu pe totii ceei care nu santem de acord cu prostiile si minciunile lui .

de nelu la 14 mai 2016 - 15:45

caruta cu lemne nu iese cumva de la fabrica primara de scaune??? mita electorala o fi?

de lola la 15 mai 2016 - 06:47

Frumoasa lucrare ,facuta din ura.

de atentie la 15 mai 2016 - 16:43

Daca era Ciuta primar, nu arata asa orasul?Cum sa arate tot orasul daca este santier in lucru?

de iancu la 15 mai 2016 - 17:54

cine nu il cunoaste pe domnul Ciuta poate vorbi verzi si uscate dar ajunge sa ne uitam ce a reusit sa faca acasa la el singur ca sa ne dam seama cum ar putea arata un oras. in primul rand santierul a inceput acum in cam[panie de frica pierderii posturilor calde din primarie!
domnul Ciuta nu are ce pierde daca nu castiga ca primar pentru ca are firma lui la care lucra de 25 de ani neintrerupti. un gospodar ca si el ne ciubucar ar da bine pentru 4 ani la Carei ca sa se vada cum poate arata un oras decent.Am avea patinoar si strazi asfaltate nu peticite si am avea locuri de munca si am stii pe ce se cheltuie banii la primarie daca tot dam acolo darile.

Lasati un comentariu