METRO Cash & Carry România sărbătorește în stil italian

• publicat la: 13 mai 2016
METRO Cash & Carry România sărbătorește în stil italian

METRO Cash & Carry din România sărbătorește pentru al șaselea an consecutiv cultura și gastronomia italiană, prin lansarea ofertei „Savurează gustul italian!”, cu prilejul Zilei Naționale a Italiei. Oferta promoțională se desfășoară în perioada 12 mai – 8 iunie și aduce în atenția clienților și partenerilor METRO România savoarea și rafinamentul produselor specifice gastronomiei italiene. Inițiativa METRO România beneficiază de sprijinul Ambasadei Italiei la București și al Agenției Italiene pentru Comert Exterior (ICE).

 

 

„Pentru METRO a devenit o tradiție să susțină și să promoveze în România gastronomia italiană. Acest lucru este o urmare firească a faptului că produsele cu specific italian, precum și gastronomia italiană, formează deja o parte integrantă a obiceiurilor culinare ale românilor. Prin intermediul ofertei ‹‹Savurează gustul italian!››, METRO Cash & Carry România își susține clienții și partenerii care dețin restaurante cu specific italian, cât și pe cei care doresc să descopere universul culinar italian, punând la dispoziția acestora o varietate de produse specifice. Suntem onorați să aducem în atenția clienților noștri oferta  de produse cu specific italian și să contribuim la promovarea valorii și imaginii gastronomiei italiene în România”, a declarat Gilles Roudy, Director General METRO Cash & Carry România.

Între 12 mai și 8 iunie, clienții și partenerii METRO Cash & Carry România vor avea ocazia să descopere ofertele promoționale de produse cu specific italian în toate magazinele sale din țară. Oferta „Savurează gustul italian!” cuprinde produse alimentare din următoarele categorii: pește, lactate și brânzeturi, produse din carne, ulei de măsline, paste și o selecție de vinuri, o parte dintre acestea aparținând unor branduri italiene recunoscute internațional.

Astfel, clienții METRO vor putea alege dintr-o selecție de brânzeturi rafinate, lactate și delicatese, își vor putea compune un adevărat aperitiv tradițional italian dintr-o selecție de preparate din carne și vor putea crea preparatele favorite dintr-o varietate de produse al’dente. Oferta „Savurează gustul italian!” este completată de o gamă de produse din categorii diverse, cum ar fi: pește, paste, vin, legume, fructe, ulei și oțet, dulciuri și cafea.

Mai mult, și în acest an, METRO va continua să aducă în oferta sa pentru clienții profesioniști din România o serie de produse marcă proprie, cu specific italian, sub brandul HORECA Select (varietăți de brânzeturi, mezeluri, paste și uleiuri de măsline), precum și brandul Cascina Verde Sol (prezent în categoria mezeluri).

METRO România completează oferta sa promoțională „Savurează gustul italian!” și cu o selecție extinsă de obiecte de veselă și ustensile de bucătărie necesare pregătirii și servirii preparatelor cu specific italian.

„Sunt deosebit de încântat de iniţiativa ‹‹Savurează gustul italian!›› care se va desfăşura în magazinele METRO Cash & Carry România, între 12 mai şi 8 iunie a.c., deoarece reprezintă o contribuţie importantă la promovarea conceptului ‹‹Made in Italy›› în sectorul alimentar în România. De altfel, această campanie promoţională a produselor italiene sărbătoreşte pe întreg teritoriul românesc excelenţele alimentare şi cultura dietei mediteraneene care caracterizează ţara noastră, contribuind la apropierea consumatorilor români de gusturile şi aromele italiene.

Genuinitate, autenticitate, savoare sunt termeni care scot în evidenţă produsele agroalimentare italiene, binecunoscute publicului larg ca sinonim al calităţii deosebite. Este deci un motiv de   satisfacţie să constat că marea distribuţie, în colaborare cu Agenţia ICE, continuă să răspândească cu pasiune cultura italiană a bunului gust”, a declarat Excelența Sa domnul Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei la București.

“Savurează gustul italian!” cuprinde o varietate de oferte promoționale pentru produse cu specific italian și se desfășoară în perioada 12 mai – 8 iunie în magazinele METRO România. Produsele aflate în ofertă sunt disponibile și în catalogul dedicat, disponibil în magazine și pe website-ul www.metro.ro, în secțiunea Oferte și promoții. METRO România oferă ocazia tuturor clienților și partenerilor săi să descopere savoarea gastronomiei italiene și să celebreze astfel Ziua Națională a Italiei.

Lasati un comentariu