Tensiuni și acuze. BEC Carei arătat cu degetul că împiedică demersurile legale ale candidatului PNL

• publicat la: 13 mai 2016
Tensiuni și acuze. BEC Carei arătat cu degetul că împiedică demersurile legale ale candidatului PNL

Atitudinea puţin echidistantă a Biroului Electoral de circumscripţie 2 Carei a ajuns până  în presa judeţeană online care consemnează…În Carei, în jurul Biroului Electoral de Circumscripție circulă o serie de acuze de la începutul campaniei electorale. Totul a prins contur sub forma unei mici bătălii între membrii biroului și reprezentanții PNL din oraș. În acest moment războiul se prezintă sub forma unor acuze de obstrucționare a unor demersuri care par a fi legale din partea celor de la PNL.

Totul a început chiar după depunerea listelor de semnături de susținere a candidaților pentru funcția de primar și pentru cele de consilieri locali din Carei. Cei de la PNL, în baza legii care afirmă că listele sunt publice, au solicitat în termenul legal de 48 de ore de la depunere, liste de susținători ale celorlalte partide pentru a fi consultate. Aceștia nu au primit curs solicitării, motiv pentru care s-au adresat judecătoriei, instituție care a rezolvat cererea lor și le-a înmânat o copie a listelor de semnături. Doar că până ce reprezentanții PNL au reușit să intre în posesia listelor, termenul legal de 48 de ore pentru depunerea contestațiilor a trecut, fără ca cei de la PNL să reușească să verifice listele.

Cu toate că din acest punct de vedere nu au avut sorți de izbândă, liberalii careieni au luat la puricat listele de susținători, liste care sunt publice.

integral pe obiectivsm.ro

Lasati un comentariu