Material de la un cititor si colaborator

• publicat la: 30 iunie 2016
Material de la un cititor si colaborator

Am primit pe adresa redactie spre publicare urmatorul material:

 

DECLARAȚIE

In conformitate cu cele hotărâte de instanța Judecătoria Carei în dosarul nr. 1971/218/2015, prin Sentința Civilă nr. 840, pronunțată în sedința publică din data de 28.06.2016,

– Admite în parte acţiunea civilă formulată de reclamantul Mărieș Horia-Gheorghe (M.H.-Gh.) în contradictoriu cu pârâtul Megyeri Tamás Robert (M.T.R.).
– Admite în parte cererea reconvenţională formulată de pârâtul reclamant reconvenţional M.T.R. în contradictoriu cu reclamantul pârât reconvenţional M.H.-Gh.
– Obligă pârâtul reclamant reconvenţional M.T.R. la îndepărtarea (ştergerea) de pe site-ul http://www.anziksz.ro a articolelor postate în data de 31 mai 2015, în data de 27 iunie 2015 şi în data de 23 iulie 2015 cu titlurile „Udvozlet az Olvasonak”, „Nem keltak az avasiak” şi „Bolond lyukbol bolond szel fuj”, pe pagina de web „Mit hazudnak mar megint?” a ziarului online (blog) „Nagykarolyi Anzikasz, Van kepunk is hoza” şi care îl vizează pe reclamantul pârât reconvenţional M.H.-Gh.
– Obligă reclamantul pârât reconvenţional M.H.-Gh. să prezinte în mod public scuze pârâtului reclamant reconvenţional M.T.R. pentru articolele şi comentariile reclamate, în ziarul online „Buletin de Carei” de pe site-ul http://www.buletindecarei.ro şi
– Obligă pârâtul reclamant reconvenţional M.T.R. să prezinte în mod public scuze reclamantului pârât reconvenţional M.H.-Ghe. în ziarul online (blog) „Nagykarolyi Anzikasz, Van kepunk is hoza” de pe site-ul http://www.anziksz.ro.]
deși sentința pronunțată nu este una definitivă, ea putând fi atacată, prin apel, în termen de 30 de zile de la comunicare,  îmi prezint în mod public scuze numitului Megyeri Tamás Robert pentru toate apelativele jignitoare pe care i le-am adresat de-a lungul ultimilor trei ani, care au fost cuprinse în articolele și comentariile semnate de mine, postate în ziarul online Buletin de Carei și care au fost reclamate de către numitul M.T.R.

Promit că ori de câte ori o să mai scriu în viitor comentarii sau articolele referitoare la derapajele de orice fel, constatate de mine – dar dovedite, așa cum s-au întâmplat lucrurile mereu și în trecut, ale numitului Megyeri Tamás Robert, persoană publică în municipiul Carei, să mă refer la dânsul doar cu apelative pur academice și cu toate (sau măcar o parte) din titlurile pe care și le arogă, adică: jurnalist, magánember, membru în Comitetul Executiv al UDMR Carei, candidat (neales) din partea UDMR la funcția de consilier județean la alegerile locale din 05.06.2016, consilier personal al primarului ing. Kovács Jenö – președintele UDMR Carei, blogher, vlogher, feisbucist, etc.

Prin prezenta declarație consider că m-am achitat în totalitate de toate obligațiile pe care instanța Judecătoria Carei mi le-a impus prin Hotărârea nr. 840/28.06.2016

Mărieș Horia-Gheorghe
București, 29 iun. 2016

comentarii

de Horia Mărieș la 30 iunie 2016 - 10:13

Un răspuns pe care îl consider obligatoriu de dat, cel puțin la o Notă a Redacției, dacă nu și la multe alte cele, la o notă scrisă de Careianul Szasz Lorand / 2 hours ago:

„N.R. Pe această cale, având în vedere precedentul creat de Judecătoria Carei, solicit în mod public portalului Buletin de Carei, deţinut de consacrata jurnalistă Daniela Ciută, să şteargă zecile de comentarii jignitoare la adresa mea şi a portalului Opinie de Carei postate de către bucureşteanul Horia Mărieş, dar şi de ceilalţi comentatori anonimi. În caz contrar, îmi rezerv dreptul de a solicita acest lucru instanţelor de judecată.”

…………………..

Pe această cale, vă informez, stimate domnule Szasz Lorand, că pentru mine lucrurile sunt in regulă și că nu mă sperie amenințările Dvs. din mirobolanta N.R.

Insă, inainte de a purcede la treabă, vă sugerez să-l intrebați pe domnul MTR cam de ce fel de senzații tari a avut parte atunci când a fost făcut de fecale și când s-a făcut mișto de el în mod repetat într-o sală de judecată. Asta s-a intâmplat pe acolo doar din motive de diferență majoră existentă intre coeficientele IQ ale părților aflate in contradictoriu. Putem repeta experiența respectivă chiar și cu dvs., dacă sunteți mare amator de astfel de glume. Nici o problemă.

După cum singur ați remarcat, am destule procese la activ la Judecătoria Carei împotriva unor lepre careiene, deci am o destul de bogată experiență competițională in acest sens. Singurul lucru pe care nu l-ați remarcat, fiindcă nu v-a convenit, este faptul că majoritatea proceselor au fost în contradictoriu cu nașul dvs.de căsătorie, au fost impotriva dl. primar ing. Kovacs Jenö și a unității teritorial administrative pe care încă o mai conduce, asta doar până când nu-și va băga D.N.A.-ul și domnișoara Kövesi foarte serios coada in „afacerile” dânsului.
Cu tot respectul.

Sunt convins de faptul că după ce o să citiți aceste rânduri pe care le-am postat și pe OdeC, o să le ștergeți imediat de acolo, așa cum procedați de obicei, fiindcă, așa cum vine se știe prin Carei, nu prea aveți nici sânge în instalație și nici caracter.
Na szia.

de simi la 30 iunie 2016 - 13:24

finul primarului din carei a scos capul dupa marturiile date la dna?
are ce astepta daca vrea articole sterse de pa buletin……pana atunci poate scrie despre datoriile nanasului de primar la buget si despre cum se angajeaza in primarie un ginere de primar sau cum se trece pe numele nepotului si copiilor casa de locuit sa nu ajunga sa o ia fiscul.

Lasati un comentariu