Poliţia ne informează….

• publicat la: 7 iulie 2016
Poliţia ne informează….

În  data de 06.07.2016, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Carei, s-au sesizat din oficiu despre faptul că C.C., de 35 ani din  Carei,  a încălcat măsura dispusă   de Tribunalul Satu Mare, pentru săvârșirea faptelor de furt și șantaj, prin care i se interzicea să părăsească localitatea de domiciliu, respectiv municipiul Carei, pe o perioadă de 5 ani (16.08.2011-16.08.2016.).

A fost informat de urgență Serviciul Probațiune din cadrul Tribunalului Satu Mare,  pentru luarea măsurilor care se impun privind încălcarea unor interdicții.

De asemenea s-a întocmit dosar penal și se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neexecutarea sancțiunilor penale, faptă prev. și ped de art 288 alin 1 Cod Penal.

În data de 06.07.2016,  în jurul orelor 19:50, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tășnad,  au fost sesizați cu privire la un accident rutier,  produs pe raza localități Blaja, județul Satu Mare .

În urma verificărilor şi investigațiilor efectuate, s-a constatat faptul că, F. A.  de 30 ani, din localitatea Cean, județul Satu Mare,  care circula cu  autoturismul pe DJ 191, în localitatea Blaja, pe fondul conducerii imprudente, a virat la dreapta fără să se asigure corespunzător și l-a acroșat pe numitul D. C. de 50 ani, din municipiul Marghita,  județul  Bihor, care în calitate de biciclist circula regulamentar din direcția Cean spre Tășnad.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, care a fost transportat  la spital pentru investigații de specialitate,  de către conducătorul auto F. A.

 Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

 În cauză s-a întocmit dosar penal și se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

          În cadrul acţiunilor desfăşurate ieri, au fost aplicate 209 contravenţii la legislația ce reglementează circulația pe drumurile publice, în  valoare de 21.437  lei. De asemenea, în baza neregulilor constatate, poliţiştii au dispus ca măsură complementară, reţinerea a 5 permise de conducere.

Lasati un comentariu